Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic EH-NA98

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Hårfön (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Jag har fått prova denna grymma hårfön genom ett samarbete med Buzzador/Panasonic. Jag måste få säga att jag blev verkligen förvånad över hur bra den var. Älskar att man kan justera värmen och få även få kyla i användandet. Min äldsta flicka på snart 9 år vill gärna föna sitt hår själv. Och med denna hårfönen så behöver jag inte vara orolig för att hon ska bränna sin hårbotten. Hon är så stolt över att kunna få föna håret själv. Jag upplever att håret inte blir så fluffigt som det annars kan bli när man fönar sitt hår. Både jag och min dotter har lockigt hår och denna fönen gör att man kan borsta ut sitt hår efter användandet av fönen utan att fasta på grund av att lockarna har slagit knut på sig själv. Jag är såld på produkten och så även min dotter. Priset känns kanske rätt så dyrt, men jag kan tycka att det är den värd. Ibland behöver man betala lite extra för att få det där lilla extra, kan man säga! Väl värd sitt pris!
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Jag har använt denna fön i några veckor nu och är väldigt positivt överraskad av den! I vanliga fall undviker jag att föna håret då jag tycker det blir väldigt frissigt av det. Men denna fön gör att håret ser ut att vara plattat, inget friss alls. Den skapar snabbt volym och de olika reglagen är väldigt användbara.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Håret blir så lättkammat. Det känns fräscht och nyduschat längre och inte alls frissigt.
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  I sammmarbete med panasonic har jag fått möjligheten att testa denna hårfön.
  Jag har ganska mycket hår men de är tunt, vilket gör att de lätt blir "flygit"
  Jag ser skillnad på flygigheten både när jag fönar med borste och utan. De blir blankt och jag gillar att de finns bra valmöjlighet på temperatur.
  En annan positiv sak är att den är väldigt lätt, så blir inte trött i axlarna när man ska stå o föna med tex rundborste. Designen är snygg och de ända möjligtvis negativa är att den är ganska dyr. Men man behöver se de som en investering o inte en förbrukningsvara.
 • Mycket bra
  22 dagar sedan
  Jag har i obetalt samarbete med Panasonic fått testa denna hårfön som jag nu använt i drygt tre veckor. Det sammanlagda betyget från mig är positivt. De olika effektlägena/funktionerna ger verkligen många möjligheter till torkning av håret både med värme, kyla, omväxlade varm/kallt och olika styrka/effekt (tre lägen). Jag upplever att mitt långa hår torkar snabbare med denna hårtork än med andra hårtorkar jag tidigare använt! Det som drar ner betyget är ett något högfrekvent ljud när jag kör på maxeffekten. På de andra två lägena upplever jag inte alls detta ljud. Men positivt är att det är enkelt att byta läge mellan de olika funktionerna varm och kall luft exempelvis. Utseendemässigt så tycker jag färgkombinationen på hårfönen är riktigt snygg men formen kanske inte riktigt föll mig i smaken. Den påminner lite om en fartkamera för att citera min son. Jag uppskattar att det är en lång sladd på hårfönen då jag inte har något eluttag i mitt badrum, jag har själv satt på ett kardborrband som man kan samla ihop sladden med när den inte används.
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  En snygg design och praktiskt hopfällbar. Bra variation på värme och spännande funktioner som inte sliter på håret och även ett läge mot torr hårbotten och ett annat mot torr hud i ansiktet. Bra produkt!
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Jag har använt den här fönen i några veckor nu och jag är verkligen imponerad. Mitt långa, tjocka hår som alltid tar så lång tid att torka blir torrt på bara 10 minuter med den här, det är mindre än hälften av tiden jämfört med andra fönar jag använt. Jag får så glansigt hår efter att ha använt den att folk frågar om jag gjort någon behandling på mitt hår.
  Jag använder mest läget med växlande varm/kall luft och tycker att lägena för hudvård och hårbotten känns överflödiga.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har fått testa denna hårfön genom ett samarbete med Panasonic och jag är fullkomligt kär i produkten! När jag läste om produkten tänkte jag att det låter lite för bra för att vara sant men den levererar verkligen på allt den lovar. Jag har tjockt hår som normalt tar lång tid att föna torrt och det blir ganska frissigt och torrt. Med denna hårfön torkas håret dubbelt så snabbt och den ger håret glans som när man har gjort en hårinpackning. Den har en funktion som gör att den på något sätt fångar upp fukten i luften och sedan tillför fukten till håret vilket jag var skeptisk till men håret känns verkligen lent och glansigt och inte alls frissigt som det normalt gör. Rekommenderar denna till alla som fönar sitt hår ofta.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Wow så jäkla bra :)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  19 dagar sedan
  I samarbete med Panasonic har jag kunnat testa denna hårtork! Fantastisk design, och hårbotten var bra för mig
  som kämpar med klåda i hårbotten. Ansiktsmiljön var inte min favorit, men är en trevlig funktion.
  Med tanke på priset är jag lite besviken över att det inte kommer fler munstycken för torken. Å andra sidan är det otroligt bra att använda och väger lite. Jag använder aldrig en hårtork för att mitt hår blir så stort, men med detta fick jag fint, slätt och rakt hår! Fantastisk. Mitt hår känns friskare än någonsin. Rekommenderar definitivt!
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  I samarbete med Panasonic har jag kunnat testa denna hårtork! Fantastisk design och utförande! Passar bra i handen och är bekväm att använda. Dessutom kan den nästan användas som en dekoration, så vacker som den är. Jag har aldrig varit ett fan av hårtorkar, eftersom mitt hår vanligtvis ser ut som toppen på ett lyckligt troll efter hårtork. Med denna hårtork å andra sidan fick jag både vackert, glänsande och inte minst tillräckligt platt hår, hurra! Hårbotten var underbar, inte för varm (något jag var lite orolig för efter att ha testat själva torkfunktionen), och jag antar att det fungerar bra för människor som kämpar med klåda i hårbotten. Ansiktsmiljön var inte min favorit, men är en trevlig funktion. Med tanke på priset är jag lite besviken över att det inte kommer fler munstycken för hårtork, speciellt när detta kommer med de flesta hårtorkar till en bråkdel av priset.
  Jag skulle definitivt rekommendera den här hårtork till människor som använder hårtork ofta, men det är lite dyrare att göra om du, som jag, bara använder hårtorkar i nödsituationer.
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  I samarbete med Panasonic har jag kunnat testa Panasonic hårtork EH-NA98 med Nanoe och Double mineral-teknik. Mitt första intryck var att det här var en snygg hårtork. Och behöver en hårtork verkligen vara snygg? Det kanske inte behöver det, men det gav mig en helt ny hårtorkupplevelse.

  Det som är speciellt med denna torktumlare är att den har en kombination av Nanoe- och Double Mineral-tekniker. Kombinationen av dessa bör kort sagt minska de skador som uppstår vid borstning och göra håret jämnt, glänsande och hållbart över tid, samt säkerställa optimal fuktbalans. Jag har testat denna hårtork i 3 veckor och känner att mitt hår känns mjukare och mindre torrt.

  Den har tre hastigheter, men den är inte helt unik. Vad som är spännande är dock de fyra olika lägena. De fyra olika lägena är varma och växlar mellan varmt och kallt, hårbottenläge och hudläge. Jag ÄLSKADE läget där det växlar mellan varm och kall luft. Det är så bekvämt och det ger mig lite av samma känsla som jag får när jag föns av min frisör. Hudläget var också mycket bekvämt. Men känns närmast fukten som tränger in i huden. Jag skulle rekommendera dig som inte har en torktumlare, den här torken.

  Torken är snygg men mycket lätt att använda. Du kan enkelt växla mellan olika hastigheter och mellan olika lägen. Torken blir inte varm efter torkning, så den ska endast packas upp efter användning. Handtaget kan böjas in så att det inte tar mycket plats i lådan. Det har ett elegant utseende som jag verkligen gillade. Det torkar håret snabbt och effektivt. Sammantaget är jag imponerad av torken och rekommenderar den.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  I samarbete med Panasonic testade jag deras hårtork i ungefär 1 vecka och jag är helt kär i! Det är både snyggt i design men också bra i funktion! Jag har ganska lockigt och krusigt hår som också är ganska tjockt. Jag har alltid haft svårt och tröttsamt att torka eller räta ut håret. Ofta när jag föns blir det ännu mer krusigt så jag har varit skeptisk till många hårtorkar eftersom jag inte ser bra resultat. MEN med denna hårtork ser jag skillnad direkt! Håret behåller sin glans och känns mjukt och bra. Håret är inte krusigt och ser helt enkelt friskt ut!

  Jag har använt Hot-funktionen när jag har torkat hår och hårbotten i hårbotten för att inte bli så het och bränna hårbotten. Jag har psoriasis så har en ganska känslig hårbotten - så den här torken är riktigt genial och rik på många bra funktioner som jag verkligen uppskattar! Dessutom älskar jag att det är så lätt och inte väger någonting! Det är också enkelt och kan vikas och förvaras i badrummet utan att ta så mycket utrymme. Den svarta och bronsiga designen gör att den passar in i de flesta moderna badrum så att den bara kan sticka ut som en dekoration - hur trevlig den är! Högt rekommenderad!
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  I samarbete med Panasonic har jag varit så lycklig att få prova denna hårtork. Jag har aldrig gillat att använda en hårtork på mitt hår eftersom jag har ett otroligt torrt och blekt hår och tycker att det bara verkar torrare. men med denna hårtork fick håret en riktig boost! det blev inte bullrigt och det känns mycket mjukare och lättare. känns som att jag går ut ur frisören varje gång. från och inte använda hårtork för att verkligen bli beroende av det trodde jag inte skulle vara möjligt.

  det faktum att det finns många funktioner och en bra användarmanual gör det enkelt att använda.
  Jag använder alltid * hot * för att torka så snart som möjligt och använder sedan * scalp * i hårbotten. otroligt utsökt för att undvika att behöva bränna av hårbotten varje gång du föns håret. funktionen * varm-kall * betyder också att du inte får en känsla av att bränna dig själv i huvudet. bara bekväm luft som du tål att arbeta med.

  har också provat funktionen för ansiktet, se också här att du får en fin glöd, och det görs snabbt och gör det direkt efter att du har torkat håret. otroligt bekväm luft att komma i ansiktet.

  Mycket fin design! bra och håll, det är inte så hal att du blir klam i dina händer när du använder den. det faktum att du kan fälla hårtork är fantastiskt! det passar sedan snyggt i en låda och gör det enkelt att packa.

  det här är en torktumlare som jag verkligen garanterar! Det är värt priset när det lyckas ge ett så jämnare, lättare, finare hår och inte blir varmt! kan inte hitta något negativt med det efter att ha använt det nästan dagligen i 3 veckor!
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  I samarbete med Panasonic var jag så lycklig att testa denna hårtork. Jag var, för att vara helt ärlig, osäker på om en hårtork faktiskt kunde göra någon skillnad för mitt hår. Men du kan ha så fel! Jag ser en synlig skillnad i hårets glans. Själv har jag synligt skadat hår och ser att jag inte längre har så mycket frizz i håret. Jag har lagt och tjockt hår som vanligtvis tar lång tid att torka, men nu tar det betydligt kortare tid.

  Älskar att hårtork har många olika funktioner. Jag har använt den "heta" funktionen för att torka håret nästan helt torrt. Efter det har jag använt funktionen kallad "varm och kall". Och det är den här funktionen jag har använt varje gång och ser att skillnaden i glans faktiskt finns där!

  Älskar att den också kommer med en "guide" som gör det lättare för dig att lära dig hårtorkens funktioner och kan lära dig hur du både blåser in volymen i håret och blåser det så försiktigt som möjligt.

  Tänkte också att det är en fördel att hårtork kan vikas! Gör det mycket lättare att montera den i lådan i badrummet. Också ett plus att det inte är så tungt, det är särskilt bra för oss som spenderar lång tid på att torka håret.

  Och inte bara uppfyller det förväntningarna, designen är otroligt snygg!

  Kan verkligen rekommendera den här! :)
 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Det bästa jag har använt! Efter att ha gått på kemoterapi har håret vuxit men mycket slitet och torrt hår. Men Panasonic Nanoe ™ -teknologi som passade mitt hår bra, med glans och en fin volym!
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Detta är en helt tipp hårtork som passar mycket bra för mitt hår med mycket läsk och lockar. Blåsar ut frizz och det "lugnar sig" och blir mjukare! Väldigt Nöjd :)