Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei P40 Pro Dual SIM 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Mycket grym lur, kameran är helt galet bra.

  Då jag köpte den så valde jag en butik med öppet köp, bara för att kunna lämna tillbaka den om avsaknaden av GMS skulle bli för stor.

  Nu 2 veckor senare så är jag väldigt nöjd och valt att behålla telefon, Nästan alla appar som jag hade innan har kommit igång, de som fortfarande inte löst sig är blocket, tradera, eBay men här är lösningen en "webikon" som gör att det går att klicka på som en vanlig app, skillnaden är att den öppnas i webbläsare. Här är saknaden av notifikationer utmärkande.

  Då telefonen inte är smällfylld med bloatware(Google) så känns den väldigt fräsh.

  Sista veckan har telefonen fått en rätt stor uppdatering och det gjorde kameran mer rättvis i bemärkelse till vitbalans.

  Har senast ägt Samsung s8, s10 så har lite referens hur en hyfsat modern tele skall vara.

  Men det som chockat mig mest är hur bra batteritiden är, vid normal användning så är det lätt 2 fulla dagar och då används den väldigt flitigt!

  Så är man intresserad av teknik och vill ha en extremt välbyggd lur med hög kvalitets-känsla så är detta rätta valet.
  Stod mellan p40 pro och s20ultra och jag är mycket nöjd med att jag gav Huawei en chans.

  Ingår skal och skärmskydd i förpackningen.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Att gå ifrån Apple till denna telefon efter väldigt många år med Apple, kände jag nu att jag ville prova något nytt. Kameran för mig var i allra största fokus.

  Efter nu 1 veckas intensiv användande med både kamera och operativ måste jag säga att jag blev mycket nöjd.

  Kameran är fantastiskt, vilket var mitt största krav. Mycket detaljrika bilder, i skärpa och färg. Ibland någon gång kan bilderna bli över exponering, men det går givetvis att justera.

  Skärmen är väldigt skarp, inte övernaturliga färger som Samsung. Gillar man mkt färg skall man givetvis satsa på en samaung. Jag gillar neutralt.

  Prestandan är imponerande, trots sina 8gb minne. Men den var inte långt ifrån min iPhone 7 plus jag bytte ifrån. iOS är väl optimerat trots sin ålder.

  Google tjänster. Ja där var problemet, men inte längre! Det tog mig en stund att få ihop ett felfritt android med Google tjänster, men det finns olika metoder man kan använda, och ja! Man måste ha tålamod! Trots att jag inte upplevde eller fick samma problem som olika guider, följde jag linjerna till 100%, och fick min telefon att lira med exakt alla tjänster utan massa felmeddelande, mail, Google play eller YouTube. Inge problem med inloggningar etc.

  Fler tjänster kommer med tiden av Huawei:s egna app tjänster givetvis om dem inte löser samarbetet.

  Men utan Google tjänster är det bara en telefon, men det flesta viktiga appar finns. Får man igång detta på enklare sätt senare, så är det verkligen en toppen mobil med gedigen kvalitet rakt över och skulle inte tveka en sekund att införskaffa en.

  Jag är jätte nöjd!
 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Ledsen, men detta är inget för den som sitter fast i googleträsket. Höll på i flera dagar med att få igång Google apps vilket tillslut gick men med en massa felnotiser som dyker upp ständigt. Oavsett, insåg rätt fort att mycket inte funkar bra
  - lägga till fler Google konton är inte en dans på rosor
  - använder du Google drive så kommer du att få problem med att enkelt komma åt filerna när du ska bifoga filer i ett mail tex
  - fick aldrig Google photos att funka
  - alla sparade lösenord i OS:et funkar ej

  Förövrigt funkar alla appar som inte är Googles bra som whatsapp etc. Men detta blev för mycket för min del. Gav bort luren tillslut.

  Byggkvalitet, kameran, batteri etc är top notch. Men avsaknaden utav G apps gör det svårt dessvärre.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Telefonen har riktigt bra kamera & därför jag köpte denna i vit.

  Huawei App butik saknar fortfarande endel appar men Dual space & Gspace är två enklare lösningar från Appgallery.

  Sedan finns olika virtuella maskin lösningar som Vmos Pro & Vphonegaga.

  Själv valde jag Googlefier via Xda forum & kan rekommendera. https://ictfix.net/install-google-for-huawei-solution/

  Petal search appen i telefonen söker även upp externa appar & finns Netflix, Messenger, Whats app, Instagram m.m

  Finns även kloningsverktyg så man kan kopiera sin gamla Android & ios Telefon från början för enkel övergång.

  Telefonen är välbyggd med bra kvalité.

  Köpte en begagnad för ett bra pris & säkert pga folk ej tweakar själva & jag älskar att modda & hitta lösningar istället.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Klarar mig bra utan Google i telefonen, enda som är synd att många appar använder GMS när de bygger sina appar så de fungerar inte på huawei även om den går Android. Så fått leta alternativ.
  Saknar att kunna använda Google pay, det är väl det enda.
  Bra batteritid, grym kamera och synkar bra med andra huawei produkter i hemmet.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Se er om efter något annat. Ska ni ha en Android-telefon, köp en Sony eller en Samsung. Det är svindrygt att få tag i apparna man vill ha till denna.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Köp inte om du lever dagligen med Googles tjänster. Man kan lägga till en del utav dem som webblänkar men goggle maps fungerar inte om man ska ha den som vägbeskrivare. mm. Man har inte tillgång till Google play utan får använda Huaweis egna "app store". Den är kass i jämförelse. Det är inte fel på telefonen i sig. Hårdvaran är bra men användarupplevelsen blir så komplicerad när inte Googles tjänster inte är integrerade. Men det är inte enbart avsaknaden av Googles tjänster som är irriterande utan att även fattas väldigt mycket appar i Huaweis app store som gör livet enklare och därav 3 stjärnor i omdöme.

  Jag var beredd att göra mig av med telefonen när jag hittade en lösning som gör det möjligt att köra Googles appar i en app som ger tillgång till play store och dess app utbud. . Appen heter Vmos. Instruktioner hur man laddar ned appen och hur man gör för att det ska fungera finns på Youtube. Lite buggit i mellan åt men fungerar oerhört bra och man kan ladda ned de appar som man är van vid. Tack vmos utan er hade jag gjort mig av med min Huawei p40 pro men nu känns det som man kan uthärda telefonen till abonnemangstiden slut..

  En annan grej att nu i efterhand tycker att telefonen är väldigt stor. Går knappt ned i fickan. Kommer ihåg att min Samsung s6 var perfekt fickformat. Samsung s8 var i största laget men p40 pro är i mitt tycke för stor. Varför kan inte tillverkarna erbjuda en "premium mobil" i "Fickvänligt" format?. Det är bara mobiler I mellan segmentet som verkar erbjuda mindre storlekar.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Kör foneklon först för att föra över 95% från android eller Apple. Kommer upp i telefonen direkt. Sedan I Huawei appgalleri ladda ner deras nya appbutik som heter petal search. Där laddar du ner 98% av apputbudet.. Sedan är saken biff. Älskar den 5/5 .

  Edit:
  När du uppdaterar telefonens mjukvara så laddas petal search ner automatiskt på startskärmen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Finns Google nu man installerar bara en app som heter vmos PRO sen kan du köra allt. Men allt fungerar ändå med hjälp av apkpure appen. Superbra kamera. Blir aldrig varm. Bra för spel. Bra ljud. Nöjd
 • Usel
  6 mån sedan
  90hz skärm och ingen lätt tillgång till appar? Ett skämt
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Exteriört inget att anmärka på. En bra design, lite tyngre än mina andra telefoner.
  Hårdvarumässigt ett monster. Bra snabbladdning och batteritid. Kameran är mycket bra. Bästa kameramobilen ute nu?
  Av ovanstående så är mobilen en fullpottare.

  MEN om du tror att den mjukvarumässigt kommer att fungera som en vanlig Android-telefon, bör du fundera både en och flera gånger innan köp. Googles app store finns inte tillgängligt, utan man får förlita sig till Huawei dito. Kort sagt finns inte alla motsvarande appar där. De som finns kan sluta fungera på grund av att uppdateringar dröjer (ex BankId). Den dedikerade användaren kan säkert hitta omvägar för att kunna få samma funktioner, men för en typisk användare som vill att det bara ska fungera; så avråder jag från köp.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Så jävla bra mobil,,.
  +skärmen
  +batteritid
  +Andas kvalité
  +Snabb laddning
  +2 Simkort
  + ip68
  + kameran fantastiskt
  +så förbannat Nice
  +trådlös snabbladdnig ( äger dock ingen sådan snabbladdare)

  - tyngden
  -ljudet kunde vart bättre men inget ja störs av
  - ingen hörlursuttag men hej vi är i 2020 har trådlösa/ levereras med usb c hörlurar
  -appar men klarar mig fint utan Google.

  Har det viktigaste bank id, appar som Instagram., Facebook, youtube vanced med google inloggning, soundcloud, Spotify, klarna., kivra, Swedbank, netflix, viaplay,
  Har de mesta och de funkar klockrent.. Vem behöver Google?
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Telefonen är extremt snabb och enkel att använda jämfört med min tidigare iphone xs max och samsung s20. Programvara är inte alls ett problem eftersom de alla lätt installerades med hjälp av Huawei s Find Apps-widget. Fotografering är ännu bättre än du kan föreställa dig.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Köpte detta som B-objekt på Electric-köp för 9700 kr, också mycket dyrt, men en fantastisk telefon, när jag kom in i Play-butiken och och GMS på det fungerar alla appar på det med undantag för Google-lön och Microsoft Authenticator, så jag är väldigt glad med telefonen, men det får förmodligen inte alla jag tror.