Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NZXT H1 650W (Vit/Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla NZXT Chassin (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Med den nya och fixade PCie riser kabeln rekommenderar jag starkt detta chassi till andra. Den var enkelt att bygga i med lätta och bra instruktioner som medföljer.
  På grund av att chassiet är så litet är den enkel att stoppa i en påse och flytta runt. Det ända som är lite irriterande är att kablarna kopplas in underifrån istället från baksidan som på de flesta chassin. Men kopplar man in allt man behöver på en gång är det inte något större bekymmer.
  På rea går det att hitta chassit för 2000kr vilket är ett suveränt erbjudande med tanke på att det medföljer ett chassi, 650W PSU och en 140mm AIO.
 • Dålig
  1 månad sedan
  livsfarlig
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Nu när riserkabeln har blivit utbytt, och dessutom är PCie 4.0 kompatibel, finns det ingen anledning att inte välja det här chassit längre. Mycket fin konstruktion och stabilt luftflöde. En produkt att rekommendera.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Chassit är under all kritik just nu, då PCIE risern är felfabrikerad vilket leder till brand när den används med metalskruvar.
  NZXT har gett ut plastskruvar som ska förhindra kortslutningen, men problemet ligger på en dåligt konstruerad PCIE Riser vilket gör det till en dålig lösning. Dessa bör återkallas och bli helt utbyta till en ordentlig riser.
  Synd, då det är ett fin chassi i övrigt!
 • Usel
  10 mån sedan
  https://www.youtube.com/watch?v=fjUscSRLwks
  Om man vill kolla uppgifterna truenull hänvisar till så följ jänken. Den går till Youtube klippet från Gamers Nexus där dom i detalj redovisar för problemet inte bara med kortslutningsrisken och brandfaran, utan även med problemen folk har att få tag i ersättnings skruvarna i nylon. Väntetider på flera månader är tydligen inte ovanligt.

  Synd på ett i övrigt utomordentligt intressant chassie.
 • Usel
  10 mån sedan
  PCIe risern i H1 är tydligen en brandfara (enligt GamersNexus) även efter att NZXT bytt till nylon skruvar. Nylon går lätt sönder och man riskerar att byta mot metall i hemma-reparationer.