Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi Band 5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Aktivitetsarmband (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Gör det jag förväntar mig av det dubbla priset. Efter att min Ticwatch E vart fuktskadad, letade jag efter det billigaste i smartklockeväg som kan ge mig tiden, notiser och bra batteritid.

  Jag vill att notiserna från messenger ska synas, och det gör dem. Jag har denna som SMS-app, vilket gjorde att"Messenger" inte ligger med i den vanliga app-listan utan nås i inställningarna som "Inkommande SMS".

  Jag är väldigt nöjd över lag, dock är det notiserna som drar ner det till en 4/5. Jag är glad att det överhuvudtaget fungerar med notiser för 449 kr, men både emojis och å, ä och ö förvandlas till frågetecken på armbandet. Detta + få ord per rad gör att det ibland kan vara svårt att hinna läsa ett meddelande innan skärmen släcks. En always-on funktion saknas väldigt.

  Det som fick mig att välja Mi band 5 för 449:-, istället för Mi band 4 för 249:- var främst att skärmen växt 0,15 tum (vilket jag trodde skulle vara en stor skillnad, men nu i efterhand förmodligen inte hade spelat någon större roll), och tron på att det släpps uppdateringar till detta band längre fram i tiden än till 4an. Jag använder sällan bandet till träning, men här finns det elva träningspass att välja mellan, istället för sju som på 4an.

  Det sista jag vill påpeka är att jag, ganska lätt, har fått ett par repor på skärmen. Jag har inte märkt av att jag fått någon smäll på armbandet, men ändå har jag hittat 2-3 repor på displayen efter en veckas användning. Detta är oftast inget som stör, man ser dem bara ur vissa vinklar. Men det verkar ändå vara stor skillnad på repkänsligheten jämfört med min Ticwatch E som fått en repa på ca 2 år.

  Även om det inte blev full pott, så är det verkligen värt priset. Om du blir avskräckt för att priset skriker låg kvalitet, tänk om. Xiaomi hade kunnat sälja detta band för det dubbla och det hade inte varit en dålig affär för dig som kund.