Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 34GN850

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Datorskärmar (337)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  IPS panel med färgdjup 10-bit på en 34'' och 1ms refresh.

  Behöver inte säga något mer.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Instämmer med allt Ivan skriver nedan.

  Jag är extremt känslig för "artefakter" i panelen som clouding och glow, men har på 4 dagar inte lyckats bli störd alls. Riktigt positivt.

  Däremot så är det tyvärr under all kritik kring hur dåligt med ingångar det är på denna skärm.
  - En DP, men två HDMI?
  - Endast två usb, knappt värt att hålla på med en "uplinkkabel"
  - Ingen USB-C, riktigt tråkigt
  - Hörlursuttag men ingen MIC, så kör man trådat headset är man torsk ändå

  Foten är verkligen stor, men jag har den ändå på en arm så var inget som var problematiskt i mitt fall.

  Även tröttsamt att "fuska" med extern nätadapter, ännu en pryttel som ska gömmas någonstans.

  Tyvärr så finns ju inte den ultimata skärmen (möjligtvis topp-modellerna som har legat runt 25kkr), så det verkar ju alltid vara något man får kompromissa med. I denna skärm var det för min del ingångarna, hade den haft 2x DP och en USB-c/thunderbolt samt haft ett något lägre pris (kring 10k) så hade jag gett skärmen 10/10.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Har nu haft skärmen två dagar och har testat lite allt möjligt så gott jag hunnit. Skärmen är riktigt skarp och snabb, fungerar utmärkt till både jobb och spel. Mitt exemplar, som måste vara ett av de första som kommit ut, har en del IPS Glow, vilket jag också hade förväntat mig av en skärm som denna. Syns endast vid helt mörklagt rum. Det finns inställningar i skärmen för att minska IPS Glow, men då till bekostnad av förvrängda färger. Den mängden glow i min skärm är inget som stör vid normalt användande, men kan skilja från individ till individ.

  I övrigt ljusstark, bra kontrast och färg. Diaplayytan ser större ut på bild än den faktiskt är - bilden visas ca 8-12 mm in från ytterkanten runt om, trots att ramen endast är någon mm.
  Snabba menyer och möjlighet att lägga in ett fast korshår i bilden om så önskas.

  Något jag saknar är Picture in Picture för olika ingångar, samt ett lägre pris (12500). Endast en DP är lite tunnt. Priset kanske sjunker lite vartefter, men det är en förvånansvärt enkel skärm för det priset. Finns inga högtalare, webkamera eller annat lull-lull. Skärmen strömförsörjs med extern nätadapter som är klart större än den som finns till min laptop.

  Foten till skärmen är ganska så rejäl, främst bakåt, men ändå en av de bättre jag sett till dessa typer av skärmar. Skjuter man in skärmen mot väggen så långt man kan så är det ca 22 cm från vägg till bildyta. Det medföljande stativet är heller inte möjligt att skruva fast i bordet utan fot, utan att man drar igång snickeriet. En bättre arm rekommenderas för att spara plats på skrivbordet och få in skärmen närmare väggen, och jag önskar därmed att man kunde valt att köpa skärmen utan stativ.

  En väldigt fin skärm som jag är helt säker på att jag kommer vara riktigt nöjd med. Rekommenderas. Hade fått 5/5 om priset varit lägre och foten varit smartare/mindre.