Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Worx WR147E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Worx Robotgräsklippare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  22 dagar sedan
  Bytte från ett billigt billigt märke till den här rejäla pjäsen. Funkar klockrent som gräsklippare. Suverän med smarta funktioner med uppkoppling via Wifi, slår Gardena på fingrarna, som ändå ska vara "den smarta" klipparen på marknaden. Det gör att jag kan få meddelanden och ändra alla inställningar var jag än är.

  Vi har en ganska stor gräsmatta. Nu har den klippt den på den gamla slingan på ca 700 m2, men ska utöka den snart. Multi-zon-funktionen är den bästa funktionen på klippare jag sett hittills. Då behöver man inte vara orolig för att klipparen inte hinner ta de mest avlägsna ytorna långt från laddstationen. Det har gjort att vi kan ha stationen undangömd men ändå ha klippfokuset på andra ställen.

  Det enda negativa är att just den här modellen har ett litet batteri, på 2AH. Jag tycker inte det räcker, den uppdaterade versionen 2021 kommer med 4 AH. Dock en fördel att det sitter "vanliga" Worx verktygsbatterier i den. Jag köpte ett 6AH vid sidan som funkar bra. Då är den ute flera timmar i sträck per klippning.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Är mycket nöjd. Klipper bra och oproblematiskt. Uppskattar app.styrningen, vattenskydd, 4 hjul (inte 3!) och möjligheten att köpa till ytterligare funktioner.
  Hade uppskattat att få mer av begränsningskabeln, de maximala 300m tack, än de 180 meter som nu följde med.
  Batteriet tycks aningen litet (2Ah) men den laddar ju om snabbt så ... det är OK. Inte sämre än andra i samma klass (klippyta)
  Håller på en ev 5e stjärna till efter sommaren (2020)

  Uppdatering, maj 2021:
  Uppgraderat med Anti-Collision System (ACS), och det fungerar bra att styra förbi en sten och ett par fruktträd.
  Observation: denna klipprobot har en tendens att skapa slirmärken vid vändning. Hårda smala hjul tycks ibland ge för lite friktion för att vrida runt ekipaget utan spinn. Typiskt uppstår de vid avgränsningskabel vid hörn, men även längs avgränsningskabeln. Små ojämnheter i marken är bidragande, med eller utan liten lutning & fuktigt gräs.
  Möjligen skulle vändningarna generellt kunna göras annorlunda för att minska vridmotståndet, kanske backa/vända istället för att bara vända på stället.
  Mjuka breda däck är hur som helst högt på min önskelista