Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-2715

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Bläckstråleskrivare (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  14 dagar sedan
  Det här är skrivaren för dig med gott om tid och tålamod.
  Det tar lång tid att skriva ut och den har svårt att ställa utskrifter i kö. Önskar en skriva ut många olika dokument på en gång ställs tålamodet verkligen på prov.
  Vanliga svartvita dokument går hyfsat snabbt, men vill du ha färg krävs långt mer tid.
  Den var relativt enkel att installera och fylla på färg. Vore idealiskt om en flaska räcker till en påfyllning istället för att en, som nu, får en liten skvätt över i botten.
  Instruktionen som medföljer lämnar en del att önska.
  De blir dock fina utskrifter, till slut.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Prisvärd skrivare som ger snygga utskrifter. Lite svår att installera. Enkelt att fylla på bläck. Funkar bra att skriva ut från mobilen med appen tycker jag.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Efter några veckors användande kan man summera erfarenheterna med att det kunde vara enklare att komma igång o hur man skriver ut från olika källor som PC, Mobil modeller osv. När det väl är i gång så gör denna skrivare sitt jobb väl. Skriver ut både dokument o bilder i bra kvalite. Ingen fotoskrivare men duger mer än väl för våra behov. Gillar verkligen att det går att fylla på bläck så smidigt. Så tacksam för detta jämfört med de traditionella patronerna. Hade kunnat önska en liten skärm på printern för att lättare kunna följa status på till ex setup osv. Men som helhet en bra skrivare som fungerar smidigt o skriver ut bra. Har man olika utskriftskällor o olika märken av mobiler osv så är appen ibland in det enklaste alternativet.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  För en sekreterare i en förening är det en prisvärd skrivare som med god kvalitet kan producera affischer, scanna mötesprotokoll, skriva ut adress-etiketter m.m. Bläck-hanteringen får anses den stora vinnaren i Epsons koncept, klart mer ekonomiskt och smidigt jämfört med vad jag upplevt tidigare. Installation tar lite tid, men acceptabelt som engångs-jobb. WiFi funkar bra, men verkar få kämpa lite vid svag signal. Epson iPrint, har den mest väsentliga funktionaliten samlat i en app för "mobila" utskrifter, funkar också bra. Sämre med mjukvaran på datorn, med olika program för scanning, foton, verktyg... Plottrigt. Sammanfattningsvis en prisvärd och funktionsrik skrivare.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Tyvärr så var den alldeles för jobbig att installera, det är inte alls så lätt att skriva ut ifrån mobilen som de vill påstå, du kan bara skriva ut genom Epsons egna app.
  Och texten blir inte spark nog, bilder blir dåliga.

  Ja det är kanske bra att slippa färgkasetter, men det är verkligen inte värt det om det ska vara sånt besvär med skrivaren, som inte ens är bra.

  Den känns ovanligt billig och plastig dessutom, och då har jag har billiga mulitprinters förr.

  Jag ville ha den främst för att kunna skriva ut ifrån mobilen, så om jag utgår ifrån det så är skrivaren värdelös.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Packat upp lådan, fyllt på bläck med det smarta och innovativa påfyllningssytemet, inget kladd här inte. Bra jobbat!
  Skrivaren är lätt, väger lite, plus i kanten för det.
  Upptäcker dock att den är inte helt lätt att installera, många klick och många försök senare så fungerar den som den ska dock.
  Testar att skriva ut en sida både från datorn och mobilen. Mycket bra utskriftskvalitet och fin färgåtergivning. Testar både bild och text.
  Har testat denna skrivare både i jobbet och för hemmabruk och det ställer till det när man byter nätverk. Den har inte möjlighet att ha flera nätverk i minnet verkar det som, eller så har jag inte hittat rätt inställningar. Man får göra en ny installation av nätverket varje gång man flyttar den. Känns inte helt 2020, tyvärr.
  Trots detta en bra skrivare som jag rekommenderar både för hemmabruk och till det lilla kontoret.

  + Smart och kladdfritt påfyllning av bäck
  + Utmärkta utskrifter

  - Tappar nätverket då man fyller den mellan olika nätverk
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Är ej nöjd med denna skrivaren den uppfyller inte det jag anser att en skrivare ska göra tyvärr.

  Minus
  - Krånglig installation för både dator och telefon
  - Högljud, vid varje utskrift lät det som om maskinen skulle gå sönder
  - Appen känns väldigt åldrig och borde uppdateras till en ny

  Plus
  + Lätt att fylla på toners
  + Att man kan se hur mycket bläck man har kvar genom att titta på utsidan
  + Snygg design, passar i de flesta miljöer

  Testade att skriva ut både färg, svartvitt samt bilder. Men jag tycker tyvärr att det var alla exemplar som körde var lite gryniga.

  Har testat produkten i samarbete med Reviewclub
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Öppnar upp kartongen om möts av en slick svart kub som känns kompakt och inte så utrymmeskrävande. Den är lätt. Enkel att flytta och gömma undan om man behöver platsen. Känns som en bra skrivarlösning till de med ont om utrymme.
  Att fylla på bläcket i individuella behållare med enkla flaskor med färg är en väldigt stor skillnad mot andra skrivare jag haft. Nu var det några år sedan, men kan just nu bara se fördelar med det. Om man t ex använder extra mkt blå färg så är det enkelt att bara köpa den flaskan när man se i fönstret att det börjar ta slut. Slippa se på utskrifterna vilken färg som tryter.
  Ett erkännande, jag är verkligen inte någon tekniskt lagd person och har många människor i min närhet när tekniska prylar skall fixas med i mitt hem. Kvällen jag satte mig ner för att installera den här skrivaren var jag en hel del nervös.
  ”Starta här” guiden gav mig lite utrymme för att göra fel, men har ändå fortfarande en klump i magen. När jag tillslut lyckades skriva ut ett papper för att kontrollera utskrift kvaliteten var lyckan gjord. Tog ungefär en timme för nervösa mig. Tror att allt jag tar i ska gå sönder
  Dom uppmuntrande fyrverkerierna på hemsidan när installationen var klar kändes bra
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En skrivare som uppfyller det mesta. Går jätte bra att skriva ut med svart-vitt och färg. Kan även skannas med. Positiva med denna är att man kan skriva ut mycket för billigt peng. En bläck flaska kan räcka upp till 7500 st svart-vitt och 450" st papper med färg. Och det är billigt att fylla på färgen. Dock tog det ett tag att installera. Annars är den jätte bra att ha som skrivare hemma eller på kontoret. Den skriver ut snabb också.