Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Omnicharge Omni 20+ USB-C 100W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Omnicharge Powerbanks (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Knappt godkänd. Så kan man sammanfatta denna.

  Felaktigt antal mAh - denna Omnicharge Omni-20+ USB-C skall ha 20400mAh - men det är den kapacitet som lithium batterierna har i sig själva vid 3.6volt. Det är ett läge som denna ALDRIG går att utnyttja. Så redan här är det fel, eftersom USB portarna ger minst 5volt, således har denna max en kapacitet på drygt 14000mAh. Sedan tappar den 10% kapacitet, så i verkligheten är denna på runt 12500 användbara mAh i 5volt.

  Ja den stödjer att du laddar den samtidigt som du laddar någon form av enhet (mobil, platta, bärbar dator osv). MEN med den miss i kapacitet som jag nämner ovan så är denna extremt dyr. Man kan köpa valfri annan 20000 mAh för en femtedel, eller skaffa sig 5 ggr mera för samma kostnad.

  Sedan måste man nästan jämt ladda ur denna tills den stänger av sig själv för att sedan kalibreras om, vid ja typ varje laddning verkar det som.

  Jag provade att ladda min Microsoft Surface Book 2 (i5, 13.5") som har ca 9200mAh (vid 7.5volt!), denna Omnicharge Omni-20+ har alltså inte ens kapacitet att ladda min bärbara fullt ens en enda gång - den kommer kanske till 90% - eller som jag råkade testa med min Surface Book 2 urladdad till ca 40%, och det drog ut ALL kapacitet från powerbanken för att ladda till 100%.

  Således, extremt dyr produkt, ja den kan säkert agera som min UPS för några USB anslutna enheter, men i min värld så är den inte värld inköpet - jag ångrar köpet helt enkelt.

  Notering: för att verkligen lyckas ladda denna Omni-20+ till 100% så krävdes Omnicharges egna USB-C väggladdare för ytterligare 500 sek. Den är förträfflig såklart, men för dessa 500 kan man köpa ytterligare en no-name powerbank på 20000mAh.