Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dell UltraSharp U2720Q

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dell Datorskärmar (172)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Det är en väldigt snygg skärm. En av de snyggare på marknaden skulle jag säga. Sjukt smidigt med USB-C för att koppla in min MacBook Pro med, vilket det skapade ett rent skrivbord.

  MEN.
  Det som Dell inte är direkt tydliga med är att det inte finns drivrutiner för Mac för denna skärm. Så det går att använda den, men för mig var det till och från när det gäller uppdateringsfrekvenden. Standard var 30Hz - vilket gjorde att allt rörde sig i slow motion. Ibland dök knappen för att ändra till 60Hz upp i Systeminställningar, ibland inte. Så det gick inte att förlita sig på att man skulle få en bra upplevelse. När felet uppdagade sig hittade jag en tråd på Dells hemsida med folk som hade liknande problem. Där skrev även en representant för Dell att skärmen egentligen inte stödde MacOS.

  Så har du Mac så ska du nog se efter annat märke. Har du en PC så skulle jag säga att det är ett mycket bra köp. Men jag kan tyvärr bara ge den ett dåligt betyg pga att man släpper en skärm som är klippt och skuren för Mac-användare, men man låter dem inte kunna använda skärmen på bästa sätt.
 • Alla omdömen

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Bästa bildskärm någonsin