Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE75Q70T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (512)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Lider av clouding, dirty screen effect och vertical banding. Jag hade samtliga dessa fenomen i min samt att den hade två permanenta vertikala gråa streck tvärs över skärmen. En sån här dyr TV-apparat ska vara felfri. Rekommenderas ej!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Denna köptes på black friday 2020 för 14 990 kr

  Fantastisk TV för det priset, finns inget att anmärka på imo. Snabb i menyerna, stilren. Mäktigt med 75" det blir riktig biokänsla!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Så som rubriken lyder så är större inte alltid bättre.. Jag sitter på en 65" Q7F från 2018 innan denna som leverera bra mycket bättre i svärta/färg samt ljud.

  Så vi kör minusen först:
  - Denna 75"a lider vav reflektions problem (så som andra köpare beskriver här) så har du tänkt att använda tvn där det är mycket ljust fönster/balkong etc.. så kommer ni bli aningen besvikna då det är mycket reflektion. Mitt exemplar uppvisar DSE (=dirty screen effect) rätt tydligt.
  - Mindre "expert" inställningar än tidigare samsung modeller i Q-Serierna ..

  Positivt sätt så:
  -Färger & ljusstyrkan - VA levererar alltid bättre än IPS-Panelerna upplever jag.
  Ut signalerna på externa enheter som tv spel XOX & PS4P. Finns även en port med 2.1 för de nya generationerna.
  - Sporten hockey & fotboll är ett tveksamt ja pga av begränsade bildlägen. Antingen för lite eller för överdrivna färger. Jag orkar inte krångla med att kalibrera färger utan vill att det ska vara bra ur lådan = grund lat.
  -Tizen som OS har de apparna de flesta använder och det är sällan man behöver använda sig av till ex airplpay för att spegla.

  ja man kan gnälla & klaga på mycket men det här är min användare upplevelse i mitt hem vilket kan skilja sig enormt från hur den kommer prestera hemma hos dig. Jag är överlag nöjd även om jag hade förväntat mig mer med tanke på priset samt att det är två års modeller uppåt.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bra 75tums TV. Snabb i uppstart och i menyer. Bara haft den ett par veckor och har inte stött på några problem alls med.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fantastisk TV! Snabba menyer. Inget Android. Perfekt bild. Bara ++++