Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE65Q70T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (504)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Köpte denna under black week för 9990 på Elgiganten. När jag gjorde min research så kom jag fram till att denna skulle vara väldigt mycket tv för pengarna utan att göra avkall på kvalitén. Den har både QLED, 4K och bra processor för spel och sport. Tv har fått bra betyg i de flesta tester och har som sagt den bättre processorn i samsungs Qled range med 4k som går från 60-90t. Det som i tester kommer fram som en teknisk brist är att den inte är bakbelyst utan kantbelyst vilken kan göra att du inte får den där 100% svärtan som ex OLED är så bra på. Men testarna verkar ändå vara oerhört imponerande över hur samsung lyckats bra med detta ändå. Jag har inte själv hunnit testa tvn tillräckligt hemma än så kommer att uppdatera detta så fort jag fått en ordentlig upplevelse
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  För under 10 000 kr (sänkt i Feb 2021 till 9990 kr) är detta antagligen den bästa 65 tum 4k Tv med HDMI 2.1 du kan få för pengarna! Q70T på 65 tum är perfekt om du vill ha en riktigt bra och lite större 4k Tv med en ruskigt bra bild för pengarna! Som konsol spel-Tv är Q70T perfekt då den har ett dedikerat spelläge, ALLM (Auto Low Latency Mode) som går igång automatisk när konsolen startar, ser du istället på film i konsolen stängs spelläget även av automatisk (fungerar perfekt med min Ps4 PRO).
  Med HDMI 2.1 får du även ut max av de nya konsolerna Playstation 5 och Xbox Series X då Tv:n klarar [email protected] så kalltat "High Frame Rate" (HFR) och även har "Variable Refresh Rate" (VRR) två avancerade funktioner som finns på väldigt få nya Tv.

  Q70T har VA-panel (finns VA-panel och IPS-panel), VA har mycket bättre svärta (svart är alltså svart och och inte grått), IPS har något bättre betraktningsvinkel (personligen håller jag mig undan IPS då de har så pass mycket sämre bild och inte värst mycket bättre betraktningsvinkel enligt mig). Q70T är även en QLED Tv så man slipper några av de största nackdelar som alla LED 4k Tv har, framförallt de med IPS-panel men även de flesta med VA-panel och som ej är QLED som t. ex. extremt dålig svärta, mycket clouding, dirty screen effect mm. Bilden är verkligen riktigt bra på Q70T och kontrasten (det viktigaste för att få bra bild) och även HDR (som är något av det viktigaste vid film och vid spel) är långt över medel i tester och något testarna verkligen tycker att Samsungs 4k QLED 2020 serie är bra på.

  Q70T är mellanversionen i Samsungs 4k QLED serie 2020 som börjar med den enklaste modellen Q60T och sen kommer Q70T, Q80T och Q90T.

  Q70T, Q80T, Q90T har samma processor (Q60T har en sämre och har därmed sämre bild) och liknande bild/ funktioner (Q80T, Q90T har ännu lite bättre bild med vassare HDR bl .a.). Dessa tre har även HDMI 2.1 vilket Q60T saknar.

  Inköpt Februari 2021 för 9990 kr.

  +Mycket bra pris för en 65 tums QLED 4k Tv med HDMI 2.1.

  +Kanonbild med mycket bra kontrast och bra HDR och även bra svärta och minimalt med clouding, dirty screen effect mm. som de flesta 4k LED Tv lider av idag (VA-panel och QLED bidrar till detta).

  +Utmärkt val för gamers med ett speciellt spelläge (ALLM) och med låg input lag och stöd för spel i [email protected] så är Tv:n perfekt till de nya generationens spelkonsoler, klarar 120FPS, VRR, ALLM.

  +Stödjer 24p judder vilket innebär att den klarar av att visa filmer utan att de hackar, viktigt framförallt när kameran åker i sidled (många nya Tv stödjer ej detta konstigt nog).

  +Superbra enkel/ snygg fjärrkontroll med få knappar som automatiskt fungerar med både min receiver (Yamaha) och även Playstation PRO:n går att styra i menyer, mycket smidigt när man ser på film t. ex.

  +Riktigt snygg Tv med ultratunn ram (under 1 cm).
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bästa tv:n för pengarna, 👌🏻 bild & ljud. Har sett flera filmer både i HD & 4K och bilden är hur klar som helst och flyter på bra. Spelat mest spel och bilden från PS5 är 👌🏻 Uppdateringsfrekvens = 120Hz och HDR10+ gör att spelupplevelsen blir perfekt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt fantastisk TV till ett rättvist pris. Jag spelar på Series X och den här TV:n är framtidssäkrad för denna konsol och även för PS5. Bilden på Netflix är grym. HDR ser bättre ut än på LG:s Nano LCD som jag hade innan. Mycket nöjd.