Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi 1C Robot Vacuum Mop

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Robotdammsugare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Starkt sug och tystlåten. Överlag väldigt nöjd men trillar ned för trappor så har skapat en virtuell vägg i appen så mu funkar det bra. Haft samma problem med s6 innan så det är något gemensamt med alla xiaomis att de har svårt för mina trappor men då jag är såpass nöjd med den i övrigt jfm cleanmate s100 som var bokstavligt värdelös så valde jag behålla den ändå och med virtuell vägg i appen har den aldrig trillat

  Tyvärr kan den inte variera effekt automatiskt när den växlar mellan matta och hårt golv

  Bättre trappsensorer och automatisk kraftjustering så hade betyget varit 5.

  Uppdatering: sänker omdömet till 2 stjärnor då sen sista veckan ramlar nedför trappan varje gång. Detta trots virtuell vägg i appen. Så varken den virtuella väggen eller trappsensorerna funkar. Kommer reklamera min
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har haft denna i 3v och är i det stora nöjd med den. Den suger bra och huset har aldrig varit så rent.
  Saknar dock en del funktioner i appen, ex så går det inte att definiera rum på kartan, utan man måste städa en tillfällig zon om man bara vill städa ett rum.
  Moppningsfunktionen är bra, har provat med golvrengöringsmedel i och det gör den bra.
  Integrationen med Google Assistenten är också ok, att lämna huset med händerna fulla och be Google städa huset är en praktisk funktion.
  Bästa effekten den har är på barnen, dom är livrädda för att ”Roberta” ska äta upp deras leksaker så rummen blir perfekt undanplockade innan dammsugaren kommer in där.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  + Tar sig runt bra och klarar små hinder och alla våra kantiga trösklar.
  + Låter inte så mycket men ljudet den producerar är inte speciellt behagligt.
  + Den äter upp ALLT i sin väg och fortsätter arbeta, en av våra inomhus plantor, en bönstjälk hade glidit av sin hållare, dramsugaren slet av 40 cm bönstjälk och tuggade i sig den. (Var mkt enkelt att plocka bort)
  + Frugan tyckte den såg fin ut och gillade att det gick att döpa den till Tusse...
  + Enkel att lägga till i Google Home
  + När vi köpte denna så moppade vi golvet en gång precis innan. Nu har vi inte moppat på 2 veckor och det är fräshare än någonsin hemma. I vanliga fall damsuger vi och kör med swiffer varje dag eftersom vi har barn och flera djur.
  + Den tar otroliga mängder pollen varje dag från golvet, varpå jag har kunnat dra ner på mängden Nassonex jag använder.

  - Sensorn som ska upptäcka och förhindra krockar fungerar inte mot smala ben eller kraftigt upplysta ytor. Dvs riktigt stark sol mot en bit yta eller ett smalt kromat stolsben.
  - Det känns som att när den väl lärt sig hur huset ser ut så planerar den inte om sin städning för att bli snabbare.
  - När den gör en klarta över nerevåningen är den först väldigt detaljerat och fin, men sen plötsligt flyter allt samman så det blir som ett enda stort rum den ska navigera sig i. Det går alltså inte att redigera sektioner och göra dom till enskilda rum om man har en stor öppen undervåning som vi har. Dock är detta läget under "beta testning".
  - Vid ett tillfälle kunde den inte hitta hem utan irrade runt tills den stängde av sig, den bad oss att "ta den tillbaka till dockan".

  Tips, följd med den dom första gångerna den kör och kolla vart den fastnar och vilka hyss den gör. Har ni gardiner som hänger ner lite på golvet så blir inte förvånade när den sliter ner hela stången, den är jättestark!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  För tillfället fungerar det bra 😊 tittar på appen där den är och den återgår till basen när den antingen är färdig eller behöver mer kraft. Har inte provat moppfunktionen ännu