Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ubiquiti Networks Routrar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vilket lyft! Har kört Asus rätt länge (AC86U) som också är rätt bra men saknade lite översikt och känsla av kontroll. Det har jag nu fått och mycket mer. Ska du få ut det mesta av ubiquiti bör du gå all in med deras prylar. Jag har nu köpt switchar och APs från deras produktserie Unifi och kunde inte vara mer nöjd. Det fungerar klockrent och såklart krävs det lite meck i början, själv har jag inte haft problem med VLAN som kommentatorn nedan. Rekommenderas starkt om du vill investera i ett bra nätverk som håller länge och kan uppgraderas separat, t.ex. när Wifi 6 har blivit mer standard.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den firmware som fanns när jag fick maskinen, 1.6.4 hade många buggar. Är nu på firmware 1.6.5-rc4 och det är en helt annan maskin nu!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Har lagt en jäkla massa timmar på att få denna att fungera men efter flertalet chattar med ubiquiti är det bara att inse den är inte redo för lansering än, mängder av buggar. Vlan fungerar ej den visas som disconnected i listan. Får packa ner igen och koppla tillbaks cloudkey gen2 och usg4.