Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S20 SM-G980F 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (246)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Exynos 990 i Sverige, budget chip mot snapdragon. OnePlus 8 Pro har senaste Snapdragon och kostar 9990... Samsung med exonos tar till och med sämre bilder än den amerikanska S20 (med exakt samma kameror), allt beror på den extrem dåliga CPUn vi får här i Europa!
 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  vägra köpa pga exynos.. sämre chip i europa.. läst runt så ser ni :/
 • Dålig

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  VARNING: Batteriet går från 100% till 10% på en dag helt i vila. När man laddar den på kvällen blir den kokhet! Skrämmande! Det beror sannolikt på deras budget processor som de skickar till Europa.
  Se min tidigare recension nedan, efter 10 dagar:
  Batteriet dräneras med 14% efter 5 min samtal och 2 timmar standby, gps och andra energislukande appar avstängda. Obehaglig värme kommer från området till höger om kameran. Kameran tar oskarpa porträttbilder trots senaste uppdatering. Förtjänar inte mer än 1 stjärna, kanske 2 om priset var omkring hälften.
  Efter en vecka:
  +Bra skärm. 120 Hz gör skillnad, flyter som en iPhone (som inte har 120 Hz uppdateringsfrekvens).
  +Ergonomisk, rätt bredd för min hand, skulle dock föredra om den var lägre.
  -Extremt varm efter filöverföringar och uppdatering samt laddning. Likaså vid videoströmning. Aldrig varit med om liknande.
  -Batteriet går från 100-86% i vila över natten. 25 % kvar på kvällen med ca 1 timmes surfande på dagen, annars bara legat på byrån.
  -Massa bloatware som vanligt.
  -Vad är Bixby och hur blir man av med det?
  -Kameran renderar av och till oskarpa porträttbilder trots fenomenala ljusförhållanden. Kanske största besvikelsen.
  -Jag vill inte ha Samsung account, använder Google, sluta fråga gång på gång på gång.
  -Med annan launcher än Samsungs egna One UI försvinner gestfunktioner. One UI går inte att anpassa som jag behöver för smidigt bruk så får skippa även gestures.
  -Jösses vilket högt pris. För en omodern processor dessutom. Att den inte är snabbast är mindre relevant för mig, spelar inga spel, men mobilen blir glödhet vid vanlig användning och dränerar batteriet i vila med allt utom wifi och 4g avslaget.
  -Synd att skärmen är välvd, mer exponerad för skador.
  -En petitess att medföljande hörlurar med kabel från AKG är exakt så usla som medföljande hörlurar till Samsungmobiler alltid varit. Obrukbart dåliga.
  Sammanfattningsvis: Undermåligt batteri, oroande värmeutveckling och kamera (mjukvara) i nedre medelklassen drar ner betyget, men trivsam skärm med bra flyt etc samt formfaktorn gör att den får två av fem stjärnor av mig.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  As bra än så länge. Kameran är dessutom riktigt vass. Förmodligen det bästa jag haft. Väntar en uppdatering av OS för att få bättre batteritid. Men den as snabba laddaren dom skickat med laddar telefonen på nolltid, så jag lider inget av det. Räcker iaf en dag för mig, mer än så vore naivt att förvänta sig.
  Ot: Maben måste ha fått ett måndags ex, inte varit med om att den blivit så varm någonsin, då har jag i princip använt den 24/7 i 14-dagar.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  + Riktigt grym skärm, speciellt när man ändrar till 120Hz
  + Kameran och alla funktioner i mjukvaran!
  + Batteritiden. Jämfört med S9 som jag hade tidigare så är det ungefär dubbla tiden. Fick ladda S9an varje dag (även när den var ny), denna räcker att ladda varannan dag.

  - Glasbaksida som alla andra high-end mobiler nuförtiden. Hal och ömtålig. Man måste ha ett case eller tunt skydd för att inte riskera att den ska gå sönder för minsta lilla
  - Lite för mycket aviseringar från olika samsungappar och andra program från början. Allt går så klart att stänga av men man får gå igenom inställningarna ordentligt och rensa lite. Även avinstallera lite onödiga appar som hänger med
 • Dålig
  2 mån sedan
  4-6 timmars användning.

  Batteriet försvinner fort. Upp till 20 procent per timme som blir ca 5 timmars aktiv tid.
  Lite Facebook, Instagram och sms.

  Medium ljusstyrka. 60hz skärm.

  Jag kan inte rekommendera den här. Den varar inte en heldag om du faktiskt vill använda din telefon. Samsung vill dessutom du betalar för Samsung care för att "se" ifall det är fel på batteriet eller inte rekommenderar inte den här mobilen. Tyvärr. Kameran är bra och mobilen är snabb.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  18 dagar sedan
  2 stjärnor på grund av Exynos-processor.
 • Usel
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Det är för PSK MEGASTORE UK!
  Riktigt dissapointed och riktigt dålig service! De sa att varan finns i lager men de ljög! Han beställde aldrig telefonen, när jag har frågat var är min telefon sa han att UPS COURIER var så upptagen och jag måste vänta. Jag sa ok men genast ångrar jag det för att ett svar kom från UPS och sa att föremålet fortfarande var med honom så jag måste kontakta honom så fort! Jag har bett om min återbetalning och sedan sa han att bankuppgifterna inte matchade med betalningen jag har gjort. Och sedan bad han mig om de sista fyra siffrorna på mitt bankkort, vilket var oacceptabelt! Naturligtvis sa jag att jag inte ger dig det! Hotade honom att jag skulle gå till polisen om han inte skulle ge mig tillbaka pengarna! Så det gjorde han!
  Rekommendera inte att köpa från den här webbplatsen!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Det är en fantastisk smartphone, men vad många inte vet är att Exynos 990 är svagare än Snapdragon 865. Samsung dumpar Exynos-processorn i Europa, igen :(
  Gör din forskning. Test och rapporter bekräftar nu detta. Prisjakt, sluta ta bort mina inlägg. Människor måste informeras.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  helt perfekt
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Den här telefonen är perfekt för mig som kommer från en s9