Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Theta 7.1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Hörlurar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Stora, mycket STORA men också mycket sköna att ha på sig trots storleken och vikten. Funkar väldigt bra att ha på sig längre spel sessioner.

  Ljudet är för mig mycket bra, det bästa jag har haft hittills under mina 20 plus år av gaming.

  Ett stort minus är sladdarna som går från båda lurarna och landar mitt på bröstet för att sedan bli ett. De är rätt så styva och hårda enligt min mening. Man tänker inte på det hela tiden men ibland blir man påmind att de finns där...

  Ett stort plus är det faktum att de är kompatibla med PC, Xbox, PlayStation och min mobil via USB C.

  Har du pengarna och modet att bära det senaste från Asus så slå till, annars är Asus ROG Delta ett bra och billigare alternativ.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Galet bra gaming headset och äkta 7.1 ljud. Mycket bättre än mina razer kraken 7.1 chroma 100 gånger i veckan. I spel hör man verkligen alla spelare tydligt, pricksäkert och längre ifrån.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Världens tyngsta och största lurar och ändå är de för små. Huvudbandet går ej dra ut så mycket som på andra lurar så de sitter för högt på öronen om du har lite större huvud som jag (60cm). Lädret i kuddarna är bara vända mot utsidan. Det tyg som du har mot huvudet är nån sorts hård fnasig fleece, vilket ger en väldigt billig och inte så bekväm känsla. Sladdarna är klumpiga och jättetjocka under halsen. Trist designgrej. Ljudet är bra, man blir inte överväldigad.
  Jämfört sitter Sonys WH1000 perfekt på mig.