Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington XR1500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Hårklippare & hårtrimmers (89)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.94)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag håller på och rakar huvudet just nu, är helt förbryllad... efter bara en omgång så får jag bättre, jämnare, finare (hur du än vänder och vrider på det) resultat än jag någonsin fick med min Pitbull Skull Shaver Platinum PRO Head and Face Shaver.. jag läste otaligt många recensioner och tester, kollade alla video jag kunde hitta, innan jag köpte min första Skull Shaver från Pitbull.. min förväntan va ”jag ska ha världens bästa” och jag trodde uppriktigt att det var just den.

  Efter ett tag fallerade den, så jag köpte en till, i tron om att den skulle leva och orka längre. Men nej, så jag bestämde mig köpa något från ett varumärke som jag själv iaf associerade med "kunniga inom hår" och jag ville inte lägga mer än 1000kr, för skull shavers från Pitbull landar mellan 1000-2500kr.

  Denna Remington kostar en tredjedel men är minst 4 gånger bättre!

  Ok, en display med nummerisk visning av batteriet hade inte varit fel så klart men annars, klart absolut bäst i klassen.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  20 dagar sedan
  I samarbete med Remington fick jag via Buzzador utvärdera denna produkt.
  Använde mestadels trimmern till skägget och den var suverän!
  Även rakfunktionen var tillfredsställande.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Sjukt nöjd med den. Använder inget annat numera. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Enkel och smidig. Lätt att hålla i och den ger en nära och bra rakning. Batteritiden är jättebra och resultatet är över förväntan. Är jättenöjd med produkten. Och väldigt prisvärd också.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag testat denna produkt, en RX5 i en månad.
  Otroligt smidig användning och bra batteritid. Till en början blev huden lite irriterad då den rakar otroligt nära, men redan efter 2-3 gånger blev det mycket bättre. Kan absolut rekommendera denna produkt
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  I samarbete med Remington fick jag möjligheten testa en Remington RX5.
  #RemingtonSverige #XR1500 #RX5buzz #buzzador @buzzador
  Oj jag måste alltså raka skallen i sommar! Drog ut det så länge jag kunde, en kompis provade raka magen och det blev lite sår och ont i några dagar, men det håret var kanske för långt.
  Nåja jag tog först och trimmade mitt hår så kort jag kunde. Tänkte att jag lämnar lite upp på skallen för att se hur det blir.
  När jag då tog Remington RX5 och började köra mot huvudet så väntade jag att det skulle riva och göra ont, men inte! Det var som en riktigt bra rakapparat och jag körde flera varv, trimmade ytterligare håret på skallen lite mer och jag är supernöjd.
  Man bör ha trimmat ned sitt hår så mycket som möjligt innan. Rakar bra och känns behagligt!

  +
  - Behaglig maskin och lätt att använda.
  - Väger inte mycket och man kan köra runt,
  runt utan problem.
  - Prisvärd
  - Rekommenderar folk att köpa denna absolut!

  -
  - trimmern är liten och lite klumpig att använda,
  så kanske den kunde ha uteslutits eller placerad på annat ställe.
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Jag testar denna i samarbete med Buzzador och Remington. Det är en trevlig bekantskap, rakar håret lätt på 5-10 minuter till en längd som i princip är noll. För att fungera bra måste håret vara ganska kort, bara ett par millimeter gör att det blir svårt att få bra resultat. Då blir det att ta en vanlig trimmer först. En gång i veckan är perfekt. Det blir ganska varmt under rakningen som irriterar hårbotten och batteriet räcker som mest till två klippning/rakningar, inte 50 minuter, jag skulle säga att den inte klarar 30 minuter ens. Men, den är suveränt bra på att få håret kort snabbt så den får 4 av 5 stjärnor!
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Godmorgon! Dags att göra sig i ordning för en ny fantastiskt dag!

  Efter en månads användning kan jag säga att jag är riktigt, riktigt nöjd! Det tar endast några minuter att få ett skonsamt och slätrakat topp-resultat på 0,2 mm vilket min ”gamla” hårtrimmer definitivt inte klarar lika nära eller enkelt för den delen!

  Det innebär att jag nu både får en skönare känsla samt inte behöver raka huvudet lika ofta, om jag inte vill såklart! Efter 2h laddning så klarar den 50 min användning så det bör bli någon gång varannan månad som jag måste plugga in den i eluttaget.

  Den är väldigt lätt att rengöra och jag behöver inte längre rengöra vasken, golvet samt kroppen från hår då RX5 samlar upp allt bakom skärbladen! Den är dessutom 100% vattentät vilket gör att den kan användas i duschen samt med rakgel om så önskas.

  Gillar verkligen produkter som förenklar mitt liv och dessutom gör mig lite snyggare. En mycket bra investering med toppresultat helt enkelt! - Remington RX5 Ultimate!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag testat denna produkt.
  Liten och smidig.
  Rakar väldigt nära och bra.
  Liten och smidig.
  Bra batteritid.
  Lite svårt runt öronen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Smidig och lätt rakapparat att ta med på resan eller använda hemma.
  Ligger bra i handen och ger ett bra resultat!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag testat denna produkt. Överlag är jag väldigt nöjd med produkten. Den passar bra i en hand vilket göra hanteringen väldigt enkel. Bra batteritid ger uthållighet och den orkar ta sig igenom lite "tjockare" partier med hår. Klipphuvudet ger en riktigt nära klippning som ger en slät finish. Den lilla extra trimmern som går att fälla ut kan enkelt snygga till kanter runt skägg. Hela produkten känns robust och strycktålig. Har tappat den i mitt stengolv redan men det var inga problem.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått prova deras RX5, den gjorde det väldigt lätt att raka skallen och det blev väldigt bra, lite för bra för mig då jag gärna har några mm stubb kvar.
  Tog kanske 2 minuter att raka och jag missade inte en fläck, väldigt smidigt.
  Kommer inte behålla den dock då det blir för kort för min smak.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den är otroligt lätt att använda och smidig att rengöra. Rakar ansiktet eller huvudet på 2 min,laddar man den i 2 Tim så har du 50 min användning
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fick chansen att prova denna hårklippare för #RemingtonSverige #XR1500 #RX5buzz #buzzador @buzzador. Jag tycker den är himla bra och smidigt att den är vattentät och så vass att den klipper bort alla hårstrån. Smidig och snygg design. Känns bra i handen. 50 minuter batteritid känns också som ett plus i kanten. Kommer med en praktisk förvaringsväska. Rekommenderar denna hårklippare.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fått testa denna genom Buzzador och det är verkligen den bästa rakapparat jag använt!
  Ligger bra i handen, rekommenderas starkt!