Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Anker Soundcore Liberty Air 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Anker Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Riktigt bra ljud med bra bas.
  Har inte upplevt några som helst missljud.
  Appen till telefonen är riktigt bra.
  Har inte haft några som helst problem med passform utan dem sitter riktigt bra och bekvämt i mina öron.
  Bra batteritid.

  Riktigt bra köp i min mening!
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Kommer sammanfatta så gott jag kan utan att skriva värsta romanen här:
  -Riktigt bra batteritid, laddade mina lurar relativt sällan.
  -Bra ljudkvalitet, framförallt alla EQ-inställningar, men dålig passform (Samma upplevelse som användaren Skrapp).
  -Samtalsmikrofon under medel, hade svårt att uppfattas bra hos mottagaren. Finns två inställningar att välja mellan (Tyst eller bullrig miljö).
  -Sämsta byggkvaliteten. Förutom det där lågfrekventa hissnandet i bakgrunden så började höger hörlur spraka rejält helt randomly för att sedan lägga av och komma tillbaka lite hur den kände för det. Till slut gick lurarna sönder och de fick kastas.
  - Ankers kundtjänst var inget att hänga i granen heller.

  Kan endast rekommendera för de som vill ta en chansning. Hade inte rekommenderat dessa då de har lika hög byggkvalitet som knock-off Airpods som man kan hitta för två-trehundra spänn.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag kommer enbart kommentera två saker eftersom det var detta som fick mig att returnera hörlurarna.

  Jag lyckades inte få till placeringen av hörlurarna ordentligt i örat varje gång. De mindre silikonringarna slöt inte tätt och de större var krångliga att få in i örat.

  Passform är personligt. Jag föredrar själv när slutna in-ears kommer in en bit i hörat, likt Klipsch x10i och x11i. Klipsch är dock ganska ensamma om sin design.

  När jag testlyssnade hörlurarna hörde jag ett hissande ljud i bakgrunden. Jag störde mig väldigt mycket på detta. Jag tror att jag hade kunnat lära mig att få till en passform över tid men det hissande var ljudet var en dealbreaker.

  Eftersom recensionen är partiell sätter jag ett neutralt betyg 3/5.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Fantastiska lurar för pengarna!

  Jag har personligen svårt för "in ear" lurar då jag har trånga örongångar, med dessa lurar följer det med sex olika storlekar på silikonpluttar och jag lyckades hitta en passform för båda mina öron (som dessutom är olika trånga).

  Laddetuiet som medföljer lurarna är lätt, liten och smidig. Den har både USB-C och trådlös laddning. Bra kvalitetskänsla över lag.

  Lurarna lovar 7 timmars aktivitet och jag har lyckats få precis det i verkligheten - Laddetuiet ger dig sedan potentiellt tre nya fulla uppladdningar. Om det också skulle ta slut i lurarna så får du 2 timmars ny lyssningstid efter bara 10 minuters laddning i etuiet.

  Ljudbilden är bra utan att vara något att skriva hem om. I appen finns flera EQs att välja bland samt möjligheten att kalibrera en egen EQ unik per öra. Medföljande app är bra och tydlig - här kan du också välja touch, dubbeltouch o hålla inne funktionerna för respektive lur individuellt.

  Huvudanledningen till att jag valde dessa lurar är handsfreefunktionen - Dom ersätter mina tidigare gamla plantronics bluetooth bomheadset.

  En stor fördel är att man kan använda bara EN lur bara.

  Mic- noise reduction-funktionaliteten är mycket god och även motparten man pratar med upplever att man låter helt okay och att omgivningsbruset inte är besvärande.

  Och om man hade fått önska - aktiv "Noise cancelling" - Men det förväntade jag mig inte i detta prissegmentet. Sedan är lurarna så pass förslutande att det inte behövs - helt ärligt.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan