Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NÖRDIC QICR-N1002

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla NÖRDIC Trådlösa laddare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Jag skulle vilja ge denna produkt 0/5 om det vore möjligt. Det påstås att produkten är lämpad för trådlös snabbladdning men stämmer knappast.
  Jag är föga förvånad dock med tanke på att produkten ser ut att vara som vilken generisk kinaprodukt som helst från Wish eller Alibaba.
  Det saknas emballage och certifieringsinformation (vilket de påstår att produkten har) samt manual, vilket är ett krav enligt svenskt lag.

  Det värsta är dock inte något av detta, utan snarare den nonchalans man möts av i kontakt med Nördic som drivs av tre familjemedlemmar i Sollentuna. Det blir så överdrivet tydligt att de saknar kunskap om sina produkter (gråimport?) och dessutom vägrar de att ta till sig informationen. Det finns inte en chans i världen att jag någonsin skulle gå med på att vilja beställa något från de igen. Det enda de har är en fräsch hemsida men under ytan döljer sig grava bristfälligheter.

  Deras svar är så pass provocerande att jag inte ens kan bemöda en retur, då jag inte har någon som helst tillit på att de faktiskt håller ångerrätten.