Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S20 Plus 5G SM-G986B 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (282)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Telefonen som helhet inger helt klart en premium känsla när du håller den. Härlig tyngd i den men inte för tung. Den grå färgen är riktigt snygg dock är det lite av en fingeravtrycksmagnet utan ett skal men jag använder skal så det är inget som stör mig.

  120 hz frekvensen är underbar, jag körde lite test och jämförde side-by-side med min S9+ och det var som dag och natt! Måste upplevas i verkligheten!

  Front-facing kameran är helt klart bättre än på min S9+, bättre färger och skärpa på bilder. Vidvinkel kameran är riktigt bra och bilderna blir suveräna i både bra och lågt ljus.

  Skärmen är underbar, riktigt snygga färger och ljusstark. Skärmen täcker i princip hela framsidan av telefonen och hålet för kameran stör absolut inte i användningen som jag annars var lite tveksam för.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Är ni som ger denna telefon bottenbetyg avlönade av konkurrenter? Vad är problemet med Exynos? Min telefon är blixtsnabb så förstår inte varför man ska hänga upp sig på att det inte är en Snapdragon. Och att den blir varm vid laddning, kom igen. Ta fram en laddningsteknik som laddar batteriet fullt på 30-40 minuter utan att det utvecklas värme. Det blir inte trovärdigt att ge denna telefon 1 i betyg, därför sätter jag en 5:a för att väga upp dessa fakebetyg. Egentligen tycker jag att det är 9/10, dvs 4,5 av 5.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Hade jag kunnat ge noll så hade den fått det. Låsa upp med ansiktsigenkänning, njaaaae telefonen undrar vem är du? Låsa upp med tummen, vänta en timme så ska jag bara gå igenom alla världens fingeravtryck innan jag låser upp.
  Stort härligt batteri som laddar ur skitsnabbt trots energisparlägen. Kanon o få nöjet att ladda skiten minst två gånger om dagen direkt som ny.
  Ni gissade rätt, svinnöjd med köpet😀
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Kommer från en S10+, bytte Juni 2021, har bara upplevt Android 11 och Ui3.1 på denna telefon.
  Min bild av telefonen är att den är extremt bra på alla plan. Kvalitetskänslan på topp, skärmen enastående 120hz är en otroligt stor uppgradering. Kameran otroligt bra. Är otroligt nöjd med den här telefonen, nu upplever jag den då flertalet justeringar skett i mjukvaran så nu är den säkerligen så bra som intentionen var från början. Samsung brukar behöva göra X antal uppdateringar innan det blir riktigt bra.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Riktigt missnöjd med denna telefon. Undrar om den ska vara så här?

  Fingeravtryck fungerar sällan, batteriet håller knappt en halv dag, tangentbordet sitter på nåt sätt som gör att det är omöjligt att stava ordentligt. Tyvärr rättar den värdelöst när man stavat fel så det tar tid att skriva. Ingen Samsung nästa gång.
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Uppdatering:
  Samsung blir mästare på att sabba! Den nya OneUI 3.0 ändrar rutnät i mappar till 3x4 utan att fråga. Nu ligger inte appar där jag var van vid i många år. Dåligt.

  S7 var den bästa mobil som Samsung gjorde. Denna är för STOR, har fel form (avlång) och de böjda kanterna är meningslösa. Jag har fått den gratis men själv hade jag aldrig köpt den.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Efter senaste uppdateringen tar den extremt bra bilder. Har även en Oneplus 8 pro och Samsungen tar bättre bilder på allt förutom macro.

  Skärmen är i absolut toppklass.

  Snabb att ladda, jämfört med s10 är det som natt o dag.

  Jämfört med Oneplus som jag också gillar skarpt är Samsung lättare och tunnare vilket faktiskt märks när man håller i dom sida vid sida.

  Om kameran inte är det viktigaste skulle jag i stället rekommendera Oneplus 8 pro.

  Nu när priset gått ner är den ett prisvärt flaggskepp.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk telefon i USA, tyvärr kommer den europeiska versionen med en sämre processor som är både långsammare och drar mer ström. I tester så får man över 10% mer batteritid med en Snapdragon processor, kombinerat med att Snapdragon processorn är snabbare. Telefonen blir även överhettad och throttlar ner snabbt, ett problem jag haft på min Samsung S9 tidigare också (Snapdragon är bättre och klarar mer innan den blir varm).

  I övrigt är telefonen kanonbra, bara synd att den skeppas med fel CPU(!) till Europa. Jag kommer troligen byta telefon till en OnePlus Pro 8 istället eftersom jag har telefonen via jobbet och har möjlighet att byta.

  Du kommer säkert bli nöjd med denna, men om jag ska byta med telefon så vill jag ha det absolut bästa eftersom jag gärna behåller luren tills den går sönder eller är obrukbar vilket brukar vara när batteriet blir för dåligt.

  EDIT!
  Beställde en OnePlus Pro 8 istället, den kommer med Snapdragon samt med större minne till lägre pris. Ska skriva vad jag tyckte om den sen när jag har kört med den lite :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag hade tidigare Samsung Galaxy S7 och uppgraderade nu till S20 Plus.

  Båda telefoner får toppbetyg av mig. Kanske lite minus i kanten för batteritiden (men S20 Plus räcker absolut hela dagen och laddar grymt snabbt).
 • Perfekt
  1 år sedan
  PapabearFV du länkar ju till en S20 Ultra. Inte S20 plus.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Imponerande skräptelefon som är övervärderad. Köp s 10+ istället eller Asus Rog II Ultimate. Ska sälja mitt s20 på blocket nu.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk skärm och med 120Hz är den magiskt smooth. Väldigt snabb och med rejäl premiumkänsla. Bra batteri som verkligen räcker hela dagen med tungt användande såsom navigering, massa foton och videos, samtal och mycket annat. Kommer med förinstallerat skärmskydd fast utan bak skal vilket verkligen rekommenderas då kameramodulen sticker ut lite.