Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S20 Plus 5G SM-G986B 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (268)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Telefonen som helhet inger helt klart en premium känsla när du håller den. Härlig tyngd i den men inte för tung. Den grå färgen är riktigt snygg dock är det lite av en fingeravtrycksmagnet utan ett skal men jag använder skal så det är inget som stör mig.

  120 hz frekvensen är underbar, jag körde lite test och jämförde side-by-side med min S9+ och det var som dag och natt! Måste upplevas i verkligheten!

  Front-facing kameran är helt klart bättre än på min S9+, bättre färger och skärpa på bilder. Vidvinkel kameran är riktigt bra och bilderna blir suveräna i både bra och lågt ljus.

  Skärmen är underbar, riktigt snygga färger och ljusstark. Skärmen täcker i princip hela framsidan av telefonen och hålet för kameran stör absolut inte i användningen som jag annars var lite tveksam för.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Är ni som ger denna telefon bottenbetyg avlönade av konkurrenter? Vad är problemet med Exynos? Min telefon är blixtsnabb så förstår inte varför man ska hänga upp sig på att det inte är en Snapdragon. Och att den blir varm vid laddning, kom igen. Ta fram en laddningsteknik som laddar batteriet fullt på 30-40 minuter utan att det utvecklas värme. Det blir inte trovärdigt att ge denna telefon 1 i betyg, därför sätter jag en 5:a för att väga upp dessa fakebetyg. Egentligen tycker jag att det är 9/10, dvs 4,5 av 5.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Efter senaste uppdateringen tar den extremt bra bilder. Har även en Oneplus 8 pro och Samsungen tar bättre bilder på allt förutom macro.

  Skärmen är i absolut toppklass.

  Snabb att ladda, jämfört med s10 är det som natt o dag.

  Jämfört med Oneplus som jag också gillar skarpt är Samsung lättare och tunnare vilket faktiskt märks när man håller i dom sida vid sida.

  Om kameran inte är det viktigaste skulle jag i stället rekommendera Oneplus 8 pro.

  Nu när priset gått ner är den ett prisvärt flaggskepp.
 • Alla omdömen

 • Usel
  27 dagar sedan
  S7 var den bästa mobil som Samsung gjorde. Denna är för STOR, har fel form (avlång) och de böjda kanterna är meningslösa. Jag har fått den gratis men själv hade jag aldrig köpt den.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Fantastisk telefon i USA, tyvärr kommer den europeiska versionen med en sämre processor som är både långsammare och drar mer ström. I tester så får man över 10% mer batteritid med en Snapdragon processor, kombinerat med att Snapdragon processorn är snabbare. Telefonen blir även överhettad och throttlar ner snabbt, ett problem jag haft på min Samsung S9 tidigare också (Snapdragon är bättre och klarar mer innan den blir varm).

  I övrigt är telefonen kanonbra, bara synd att den skeppas med fel CPU(!) till Europa. Jag kommer troligen byta telefon till en OnePlus Pro 8 istället eftersom jag har telefonen via jobbet och har möjlighet att byta.

  Du kommer säkert bli nöjd med denna, men om jag ska byta med telefon så vill jag ha det absolut bästa eftersom jag gärna behåller luren tills den går sönder eller är obrukbar vilket brukar vara när batteriet blir för dåligt.

  EDIT!
  Beställde en OnePlus Pro 8 istället, den kommer med Snapdragon samt med större minne till lägre pris. Ska skriva vad jag tyckte om den sen när jag har kört med den lite :)
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag hade tidigare Samsung Galaxy S7 och uppgraderade nu till S20 Plus.

  Båda telefoner får toppbetyg av mig. Kanske lite minus i kanten för batteritiden (men S20 Plus räcker absolut hela dagen och laddar grymt snabbt).
 • Perfekt
  7 mån sedan
  PapabearFV du länkar ju till en S20 Ultra. Inte S20 plus.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Imponerande skräptelefon som är övervärderad. Köp s 10+ istället eller Asus Rog II Ultimate. Ska sälja mitt s20 på blocket nu.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Fantastisk skärm och med 120Hz är den magiskt smooth. Väldigt snabb och med rejäl premiumkänsla. Bra batteri som verkligen räcker hela dagen med tungt användande såsom navigering, massa foton och videos, samtal och mycket annat. Kommer med förinstallerat skärmskydd fast utan bak skal vilket verkligen rekommenderas då kameramodulen sticker ut lite.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  En fantastisk telefon! Mycket bra prestanda och bra kamera. 120 Hz-panelen gör verkligen en skillnad. Lite minus för lite dålig batteritid och det pris som jag tycker är något högt.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Gick från Huawei p30pro till den här. Åh det besviken mig mest. Huawei p30pro är en mycket bättre telefon. Långsamt och använder väldigt mycket kraft. Uppföll inte förväntningarna att överväga att använda min gamla telefon