Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED77CX

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (410)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Nu är min 77 tum CX äntligen på väggen. Sitter 3-4 meter från panelen och avståndet är perfekt för storleken. Var innan jag fick min TV rädd att bilden skulle bli för stor. Men där hade jag fel. Skulle kunna ha 85 tum till och med utan att det upplevs för stort. I alla fall för 4K material. Med 1080p så märks brister i bildkällan ju mer man kommer upp i storlek.

  Jag har alltid velat ha en större skärm och Oled CX passar mig för för det jag ska använda den till Vilket är framtidens spelkonsoler samt mycket 4K material med HDR/Dolby Vision i mörkt rum. Finns en inget som slår oled i ett mörkt rum.

  Det jag märker direkt att jämfört med min äldre E6 att HDR/Dolby Vision lägena är bättre direkt ur kartong och behövs inte lika mycket ändringar i inställningar som E6. CX hanterar också mörka detaljer bättre än E6.

  Streamat 4K HDR materiel ser fantastiskt bra ut. Mycket bättre än E6 här. Både från TV:ns interna appar och Apple TV4K. TV:n har överlag bättre HDR/Dolby Vision än E6.

  Vet inte om det också har med storleken att göra men mer överväldigande bild vid ljusa och kontrastrika scener och helt enkelt makalöst bra bild. Men kommer inte att använda LG:s inbyggda appar då jag tycker Apple TV är oslagbart. Den appen kommer jag kommer använda i TV:n är Youtube där jag kan se på härliga 4K demos med DV och HDR. Här visar TV:n verkligen musklerna och vilken fantastisk bild med bra material jag kan åstadkomma. Speciellt i ett mörkt rum.

  Kört några referens UHD diskar från min Oppo UDP-203 direkt in i TV:ns HDMI kontakt. Ljudet har jag skickat separat till min Yamaha förstärkare. Bland annat kända referens skivor gällande bild som Blade Runner 2049, Transformers Last Knight, Gemini Man (60hz), Lucy och Pacific Rim.

  Oerhört bra bild direkt med de presets som finns färdiga för DV och HDR i panelen. I jämförelse med mina tidigare 4K skärmar, så tycker Jag att punchen och kontrasten i bilden är bättre än någonsin på mina tidigare skärmar.

  Enda negativa;

  Köper du denna tv så är en bra soundbar eller ett hembio system ett måste för ljudet är inget vidare i de inbyggda högtalarna. Men inget som stör mig då jag har ett 5.2.4 atmos system.

  Nu har jag haft TV:n i ett par veckor och testkört den mycket under julhelgerna. Har fått hem både PS5 samt Xbox Series X. Mitt intryck att spela med exempelvis Gears 5 multiplayer 120hz 4K/HDR är makalöst grymt. Man märker direkt ett starkare och mer klockrent gränssnitt. Bilden är full av kontraster och färger och skarpare än någonsin och framför allt flyter spelet så oerhört bra, märker direkt en enorm skillnad från min Xbox X. Detta gäller förstås även Playstation 5 där jag spelat igenom hela kampanjen på Spider Man Miles Morales som är oerhört vackert på panelen.

  Oj oj.. vad fantastiskt bra CX är med de nya spelkonsolerna. Men ”dras” in i spel på grund av den grymma hanteringen.

  Mycket nöjd med köpet. Rekommenderar denna produkt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Är mycket nöjd med tv´n efter att ha haft lcd i några år nu. Min tv före lcd´n var en Samsung plasma tv PS58B685 som jag var väldigt nöjd med. Lcd´n var en LG 70UH700V som var helt ok men hade inte riktigt lika bra bild som plasma tv´n.

  Nu är allting på plats färger skärpa kontrast och titta på högupplöst material är en fröjd för ögat. Men även SD material är helt ok men dock inte samma tryck i bilden som med högupplöst förstås. Allra bäst är det när man tittar på kvällen/natten i ett mörkt rum då visar den sig från sin allra bästa sida men även dagtid fungerar den om man inte har väldigt stora ljusinsläpp i närheten av tv´n vilket gör att det kan bli reflektioner i bilden.

  77 tum är helt ok på 3 meters avstånd men även 82 eller 85 skulle funka då tv´n inte upplevs som jättestor på det här avståndet.

  Kan inte annat än rekommendera den här tv´n både för film och tv tittande.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Extremt kompetent panel. Storleken är för många överväldigande (nu kom jag från en 75-tums Samsung-TV, så det var inte någon chock), och bilden är det inte mycket som rår på. Jag har den placerad i ett ganska ljust rum, utan direkt solsken på TV:n, förvisso. Inga problem att titta under dagtid. Massor med möjligheter att anpassa bilden så att den passar tycke och smak. Köptes i paket med LG SN11RG för 34990 från NetOnNet - mycket prisvärt! Bara TV:n ska annars kosta 37990, så hur det här går ihop, vet jag inte. Hur som helst - de lirar finfint tillsammans, och i min mening tillför inte C1 tillräckligt mycket för att rättfärdiga ett prispåslag på nästan tiotusen. Har du plats och råd - skynda att fynda!