Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Suunto 7

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Suunto Pulsklockor & sportklockor (81)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Jag skulle säga att klockan är mer eller mindre värdelös om du inte ger upp din träningsdata.
  Ni kan inte använda klockan om ni inte laddar upp all er träningdata till Suunto. Ett brott mot GDPR, då de tvingar er att lämna ifrån er era träningsdata. Annars har ni bara en klocka som visar tiden och samlar data som ni inte kan analysera...
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Detta är väl troligtvis den bästa smarta klockan för den som även vill ha bra träningsfunktioner. Jag är genomgående mycket nöjd och mig gör det inget att behöva ladda varje natt (jämfört med många träningsklockor med mycket längre batteritid).

  Har haft ett par klockor innan, mest Garmin, och en sak som har gjort mig glatt överraskad är hur bra telefonens Suunto-app är. Så smidigt, enkelt och snabbt man skapar egna rutter som man sedan synkar till klockan. Pulsmätaren funkar så bra även på cykel att du inte behöver (och kan inte ens ha) något HR bälte.

  Google wear funkar som förväntat i övrigt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 dagar sedan
  En perfekt träningsklocka och smartklocka i ett för dem som bara tränar en timme eller två per dag. Det fungerar också bra på flera timmars långa cykelturer, löpningar och promenader, särskilt med tanke på att du har både kartor och navigering på klockan, men sedan ska klockan vara fulladdad innan resan börjar och du måste förvänta dig att ladda klockan när resan är över.