Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hörlurar (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.48)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Då var det dags att byta ut mina gamla Jabra Elite 65t som hängt med mig dagligen i två års tid. Hade beslutsångest om jag skulle köpa Jabra Elite 75t eller Samsung Galaxy Buds+, men eftersom jag även har Samsung-telefon så blev valet till slut Buds+. Båda hörlurarna är riktigt bra.

  Här är anledningarna till mitt slutgiltiga val:
  + Trådlös laddning. Känns bra att kunna ladda hörlurarna från min Galaxy S10 om man är ute och reser.
  + Kan använda både höger eller vänster hörlur enskilt. För Jabra kan man bara ha den högra separat.
  + Enkel parning a'la Apple.
  + Youtube-tester visar att Buds+ filtrerar bort oljud bättre i bullriga miljöer än Jabra 75t. Något som de jag pratade med tyckte var riktigt dåligt med mina Jabra 65t. De hörde knappt vad jag sa ibland.
  + Samsung scalable codec. Alltid trevligt att kunna köra deras egen codec när man har den möjligheten. Ska vara bättre än AAC och apt-x.

  Många som testat Buds+ tycker ljudet är mediokert (speciellt när de jämfört med Jabra 75t) men jämfört med mina gamla Jabra 65t så känns ljudet klarare och har punshigare bas. Det var min största oro så det känns skönt att det inte blev ett nerköp. Däremot är de olika equalizer-inställningarna inte jättebra. "Normalt" och "Dynamiskt" är de jag tycker låter bäst beroende på musik. Väljer jag "Basförstärkning" blir diskanten dämpad och man får ett instängt ljud med mycket bas men ingen dynamik. Hursomhelst är jag mycket nöjd med ljudet.

  I Labs-menyn kan man välja en extra hög medhörning och då får man verkligen superhörsel. Medhörningen i Jabra 65t hade alltid ett bakgrundssus och det finns inte i Buds+. I samma meny finns även möjlighet att kunna slå lite lätt på ytterörat för att kunna höja & sänka volymen. Funkar faktiskt bra.

  Nackdelar då... Bättre ip-klassning vore bra jämfört med Jabra. Riktiga knappar hade också varit trevligt än touchknappar.

  Överlag är jag mycket nöjd med mina Buds+ med bättre ljud än vad jag förväntade mig. Jämfört med mina gamla Jabra 65t är Buds+ så små att jag kan ligga på sidan utan att lurarna skaver och trycker illa.

  Edit: Obs! Ett tips!
  Jag lyssnade precis på ett musikstycke med väldigt mycket bas och dynamik och undrade precis "Va f-n så illa det låter". När avgrundsdjup bas kommer så lät det som om mellanregistret och diskanten inte orkade med. Det blev grötigt och lät riktigt illa. Kunde inte minnas att det brukar vara så. Tog på mina Bose over ear lurar men då lät det bra. Efter lite kikande i menyer så slog jag av "Adapt sound" under Inställningar > ljud och vibration > ljudkvalitet och effekter. Det gjorde susen! När jag lyssnar med trådade lurar så gör Adapt sound nytta och förstärker frekvenser som ger ett fylligare ljud. Men med Buds+ blev det katastrof!

  Edit 2:
  Har precis upptäckt att räckvidden mellan telefon och hörlurar är riktigt kass! Det räcker med några få meter så börjar ljudet hacka, t.o.m om det är fri sikt mellan enheterna. Detta var mycket bättre på mina gamla Jabra Elite 65t.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Det här är en riktigt dunderuppdatering. En uppdatering 2.0 framför originalversionen av Buds. Inte jämförbara med ex Gear IconX.

  Att få med tre olika storlekar av "proppar" samt tre olika bygelstorlekar gör det enkelt att få till en perfekt passform. (Se däremot till att testa dig fram, då skillnaden på ljudet är enorm när lurarna slutet helt tätt, kontra att dom inte gör det.)

  Batteritiden kan jag inte påstå att jag testat fullt ut, men ca 8 timmar i öronen med podcasts eller telefonsamtal under i stort sett hela tiden lämnar lurarna med ca 20-25% kvar. Den högra luren har av någon anledning alltid några % lägre vattennivå. Vid dagens slut - Kanske har det med touch-användandet på den luren att göra (Jag använder generellt höger lur spontant.)

  Samtalskvaliten är suverän, även vid kraftig blåst eller annat oväsen i bakgrunden. Trafik, samtal osv är alltså inget problem när det finns i bakgrunden.

  Solklart köp i mina ögon då både ljud vid musik och samtal är suveränt.

  (Aktivera funktionen för volymkontroll via Labs, som gör det möjligt att höja och sänka volymen genom att dubbeltrycka på örats baksida.)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Mycket bra passform och riktigt bra ljud för dessa små hörlurar
  Riktigt nöjd 🙂

  Till Stickan69!

  Gå in på Galaxy Wearable och slå på volym på touchknapparna och höj därigenom, hände mig en gång på Galaxy Budsen med, och där kan du få riktigt högt ljud, fattade heller inte vad som hade hänt, men så enkelt var det!
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ljudet är helt ok för både samtal, podcasts och musik och ljud-förstärkningen fungerar bra så man hör vad folk runt omkring säger när man har lurarna i.

  Passformen på öronmusslorna i själva laddboxen är riktigt dålig om man byter ut silikonplupparna (till de största) så de ska passa i större öron och det har hänt mer än en gång att ena luren inte laddat alls. Det går helt enkelt inte att stänga locket ordentligt.
  Det här drar ner betyget rätt mycket för mig.

  Passformen är sisådär och silikonen runt själva örat (den större silikon-ringen alltså, inte det inne i örat) blir (åtminstone för mig) oljig och börjar snurra/vrida sig runt på hörsnäckan och gör att de sitter ännu sämre/ramlar ur.

  Har inte en iPhone men önskar att jag köpt "kycklingklubborna" istället och levt med det att man måste ladda dem oftare. Frugan har ett par såna och det är ett eller två snäpp upp i kvalitet om nån frågar mig. Priset på dem är ungefärligt jämfört med budsen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bra ljudkvalitet. Sköna. Batteritiden duger fint. Minimalistisk design.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Väldigt bra ljud, bra batteritid, sitter skönt, smidigt laddfodral. Jag vill inte ha lurar med brusreducering och eftersom de stänger ute mycket ljud i alla fall så är det knappast något man saknar. Sedan funkar medhörningen väldigt bra vid samtal så det är inga problem.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mycket smidiga och mycket bra batteritid. Eftersom de laddas varje gång man lägger dom i fodralet så är dom alltid laddade när man ska använda dem.

  Ljudet är bra så länge man laddar ner Galaxy Wear-appen och ställer in EQ på "mjuk".

  Mikrofonen är väldigt bra!

  Det enda negativa är att ibland när man går utom räckhåll så kommer höger och vänster lur ur synk. Det händer inte så ofta men är väldigt störande när det händer.

  Edit september 2020: Flertal firmware updates sedan inköp och de verkar inte gå ur synk längre. Återigen, batteritiden är väldigt bra och dom laddar så snabbt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd med hörlurarna. Bra mottagning till skillnad från mina tidigare Jaybird X3. Supersmidigt med trådlös laddning i fodralet. Fodralet är litet och smidigt och ryms utan problem i jeansfickan om man skulle behöva ha med det nånstans.

  Enda egentligen jag tycker är synd är att "ambient sound" settingen hade kunnat vara bättre ifall den släppte igenom röster och inte alla ljud. Just nu släpps precis allt igenom och förstärks så att minsta gruskorn hörs.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt fantastiska för priset, galant batteriliv och bra ljud kvalité
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpte dessa då jag var nöjd med de gamla men tappade bort boxen...

  Lika pålitliga som de gamla men snäppet bättre. Magnet i lurarna så att de fastnar bland annat.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Good ear buds wish nice sounds and great call clarity.
  I would rather have ANC than the Ambient sounds, but its a good value product.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Smidiga hörlurar. Bra ljud, batteri och komfort.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Jättesmidiga lurar med bra ljud. Om man har en eller flera enheter från Samsung. Jag har en Samsung Galaxy S10e telefon och parningen var otroligt smidig. Sen parade jag dem med min Dell laptop. Det gick också smidigt, MEN till min stora besvikelse kan man inte ha lurarna anslutna till både telefonen och laptopen samtidigt. För att använda laptopen måste man först koppla bort dem från telefonen och vice versa. Efter lite googlande visar det sig att de bara stödjer multipla samtidiga kopplingar mot enheter från Samsung. Hade jag vetat om det innan hade jag förmodligen valt ett par Sony WF-1000XM3 istället. Men jag kommer ändå behålla dessa eftersom det primära var att kunna ha dem till telefonen.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Efter att ha kämpat med Jabra Elite 65t i 2 år, var det som en dröm att plugga in dessa. Sitter som en smäck, ingen tendens att "krypa" ut ur öronen, vilket var ett stort problem för mig med 65t. Ljudkvaliten vid musiklyssning är helt klart ok. I de förinställda lägen man kan växla mellan olika profiler. De telefoner som har en equalizer som fungerar tillsammans med bluetooth, kan du tweaka ljudet som du vill ha. Det finns fler inställningar i appen som är värda att testa.
  Samtalskvaliten är en klar fördel jämfört med 65t. Mycket positivt överraskad av dessa Buds+. Med tanke på priset är dessa ett givet köp.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Extremt lätta och bekväma, både lättare och bekvämare än mina gamla Oneplus Bullets wireless som inte ens var true wireless, hur går det till? Inte hunnit mer än att använda dem två timmar eftersom jag hämtade ut dem för två timmar sedan. Jag är ingen audiofil på något sätt och brukar bara bry mig om att ha klart ljud så att jag hör vad som sjungs och vad som sägs i podcast men wow! Dan sjunger ju harmoni med Samus i bakgrunden, det hade jag aldrig hört förr!

  För övrigt fungerar appen bra på min Oneplus 6 och kvalitén känns utmärkt. Nästan lite tråkigt att inte ha något att klaga på..
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mkt bra ljud, gillar man den förra versionen så kommer man älska dessa :)
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  För mig verkade dom för stora, så det gjorde ont men annars godkända.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Sköna, praktiska, smidig laddning men odugligt ljud för musik
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Positivt överraskad. Mycket mindre än vad jag trodde. Ljudet, touchknapparna och appen är kanon. Medhörningen också. Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Helt klart mycket positivt överraskad! Har ett par jbl reflect flow som är bra, men dessa är mindre, har bättre bas. Sitter riktigt skönt, super enkel installation med bra app som inte jbl har. Bra inställningar. Sjukt nöjd hittills. Kan bara rekommendera.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Grymt ljud o komfort
 • Usel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Hade fått minusbetyg om det hade varit möjligt.
  Lätt att koppla upp mot mobilen.
  Bra att använda vid samtal.
  Lätt att få att fungera på alla sätt...
  MEN volymen är ca 1/10 av vad du får med lurar med sladd! Dvs är det 2-3 bilar ute och du lyssnar på ljudbok så hör du INGENTING!
  Kommer returnera mina efter 1 dag som trasiga.
  Skulle inte betala 1 krona för dom, märkligt att dom inte har 100 timmar drifts tid för dom kan då inte dra någon ström.
  Edit: Efter att ha provat även spotify måste jag säga att det hät är värre än skräpet från wish. Lika låg volym som med storytel men även någon artefakt i ljudet som jag aldrig har hört förut, ungefär som ett skorr i diskanten.
  Vill man kasta bort pengar ska man köpa dessa lurar.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Sköna lurar för ett hyfsat bra pris! Hade gärna önskat att ljudet var lite bättre, men med lite inställningar lyckades jag få till det, samtalen funkar bra också! Även bra samtal vid användning av bara en lur, ingen har klagat fast jag vart ute eller åkt buss.