Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Linksys MX5 Velop AX MX5300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Linksys Routrar (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Stor och hög. Mycket större än Apples Airport Extreme. Enkelt att komma igång. Jag ställde in allt på mobilen. Att den inte får 5 stjärnor är att Homekit stöd saknas. Appen skulle behöva ha lite mer inställningar för tekniknörden. Men routern levererar stabil och hög hastighet.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Kört i ett par veckor och märker tydligt en stor förbättring på wifi-täckning i mitt hus (160m²) på alla plan. Mäter 90-95Mbit/s i alla rum/plan via Bredbandskollen och jag har 100/100 in via fiber.
  Allt känns snabbare och stabilare! ChromeCast enheter, Apple-TV spelar upp direkt utan buffring. Min Macbook PRO har wifi-koppling direkt när man öppnar locket, tidigare snurrade wifi kopplingen 5-10sek innan den fick koppling.

  Enheten var relativt enkel att starta upp, allt sker via Linkys app. Finns de viktigaste inställningarna i appen, men säkert allt för lite för den som vill kunna göra "allt" som fanns i Netgears gränssnitt exempelvis. Skulle säga att den passar främst för dig som nöjer dig med att det "bara ska funka" med de viktigaste valen via ett en stabil app och snyggt grafiskt gränssnitt. Routern uppdateras automatiskt nattetid.

  Möjlighet till att lägga till ytterligare en nod (mesh) i appen med backhaul, men idagsläget fyller en nod mina behov!

  Rekommenderas!