Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC CQ27G2U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Datorskärmar (137)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Prestandamässigt WOW! Kör med en RTX2080 och allting går mycket smooth. Min gamla 2560x1440 59Hz ger jättefin bild men gör man en side-by-side jämförelse så ser man hur 144 Hz verkligen jämnar ut rörelserna. I webbläsare märks det knappt, men i spel och så enkla saker som muspekarrörelser märks det enormt. Minus för den stora ytan som foten kräver och att jag inte riktigt kan uppskatta den böjda skärmen. Man
  vänjer sig, men det är svårt att förstå vad en böjd skärm tillför. Om man är lite ocentrerad i höjdled så märker man att skärmen är böjd. En rektangulär skärm kan man sitta lite hursomhelst med utan att tänka på formen. Högtalarna suger något så otroligt, vet inte riktigt vad man ska ha de till (noll bas, mellanregister) men å andra sidan kan jag plugga in lurarna direkt till skärmen vilket sparar mig 3.5m hörlurssladd! Ytterligare ett minus är att att skärmen har ett stort nätagg som man måste gömma undan.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt klart en prisvärd skärm!
  Riktigt schysst bild och G-sync kompatibel.

  Det enda negativa är väl menyknapparna, men du behöver inte använda dessa då det finns ett program som du kan göra inställningarna i.