Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Withings Scanwatch 42mm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Withings Pulsklockor & sportklockor (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Vill du inte lämna mobilen hemma utan vill ha en smart klocka för att avgöra om du ska ta upp telefonen ut fickan eller om det är något som kan vänta så slå till.
  Har provat flertalet smarta klockor ifrån bl.a. Samsung och LG men i slutändan använde jag dem ändå bara för att se notiser och tröttnat på att skärmen som jämt är släckt när man vill kika på tiden och tänd när det stör i mörkret (distrahera barn vid läggning eller störa i myskvällen med frun i soffan).
  Och det eviga laddandet var och varannan dag gör att man helst gör det över natten och då missar man en massa rolig statistik om sömnen.

  Scanwatch ser bra ut, batteritid som gör att man hinner glömma vart man lagt laddaren. Bra app för träning och sömnstatistik som syncar med flertalet andra tjänster (Google Fit, Samsung, Sträva m.fl.). Den känns gedigen och skärmen kan anpassar ljuset efter omgivningen när den är tänd.

  Det enda som får.mig att överväga om att hålla tillbaka en stjärna är osäkerheten på hur vattentätheten om 5ATM håller sig i längden, vill gärna spåra min simning men vågar inte riktigt göra det regelbundet.

  Min förra klocka som jag alltid återgick till efter diverse avstickare var en Nokia (Withings) Steel HR, det enda som fick mig att byta till denna var att skärmen på Steel är av glass och var allt för repig, nu med denna i safir hoppas jag kunna ha den i flera år framöver!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag använde tidigare Withings HR Sport och har nu bytt upp mig till Withings Scanwatch. Nedan följer mina reflektioner kring vad som är bra respektive mindre bra:

  # Bra (från viktigast till mindre viktigt)

  - Riktigt snygg, diskret och klassisk design och tillverkad i fina material som känns premium rakt igenom. Känner otroligt mycket mer premium än HR Sport och extremt skönt att Withings skeppar denna med safirglas så man slipper oroa sig för repor.

  - Ruskigt bra batteritid precis som föregångarna dvs uppåt 20 dagar. Men jag upplever att denna laddar långsammare än HR Sport som laddade extremt fort. Skulle aldrig stå ut med en klocka som måste laddare minst en gång om dagen.

  - Mätning av sömn och steg funkar finfint precis som på HR Sport. Rätt intressant att även kunna övervaka EKG även om jag inte har hjärtproblem (vad jag vet). Det fanns inte på HR Sport.

  - Lite bättre drag i vibratorn jämfört med HR Sport som var extremt klen. Nu har man en sportslig att bli väckt av den på morgonen samt bli varse om att något hänt på telefonen.

  - Större och tydligare visare jämfört med HR Sport, nu kan man faktiskt lätt se tiden genom att snegla på klockan, vilket absolut inte fick med HR Sport.

  - Superlagom storlek dvs inte jobbigt stor som de flesta klockor från Garmin etc men samtidigt inte snudd på löjligt liten som HR Sport.

  - Att kunna vrida på "spaken" på sidan för att navigera är ett extremt lyft jämfört med HR Sport som bara hade en tryckknapp.

  - Health Mate dvs appen man synkar med på telefonen är kanonbra och blir bara bättre om man har andra produkter från dem som i mitt fall termometer och våg.

  # Dåligt (från jobbigast till mindre jobbigt)

  - SPO2-mätningen visar ibland lägre syresättning i blodet (3-4%) än sådana man sätter på fingret (har testat båda samtidigt).

  - Synkar man klockan med telefonen precis efter man vaknat så saknas ofta 2-3 timmar sömn som den dock hittar efter en 15-30 minuter. Var samma med HR Sport.

  - Lätt välvt och lite glansigt glas, vilket gör det lite svårt att se urtavlan ibland. Precis som på föregångaren HR Sport.

  - Dåligt självlysande material på visarna som knappt syns även om man precis turboladdad dem med stark ficklampa.

  # Sammanfattning:

  Scanwath är ett rejält steg uppåt i användarvänlighet och kvalitet jämfört Withings HR Sport. Jag ångrar inte köpet en sekund även om klockan har sina svagheter!

  # Uppdatering efter 3 månaders användning:

  Klockan fick plötsligt massa vattendroppar och imma innanför glaset och någon dag senare började den låsa sig med ett konstant lysande hälsningsmeddelande på skärmen som dränerade batteriet på ett par timmar. Jag tog direktkontakt med Withings support (trots att jag köpt klockan via en svensk återförsäljare) och de skickade mig en ny direkt. Jag älskar klockan men mitt förtroende för Scanwatch kvalitet har sjunkit en smula och jag kommer inte ha den i bad eller ens duschen framöver för säkerhets skull.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Tappade bort laddaren till min Steel HR och såg att den här släppts så jag slog till. Kvaliten är många nivåer över och klockan känns exklusiv på ett sätt HR aldrig gjorde, även om även den håller hög kvalitet. Skillnader med Steel HR är t.ex. att denna har större display och urtavla, väger mer, en krona som styr menyer, den mäter fler saker och är både generellt mer lik vad de flesta kallar för smartwatch och vad andra kallar en vanlig klocka. Behöver man inte ha en Apple Watch med alla funktioner en sån erbjuder är detta ett riktigt bra alternativ. Jag köpte till metallklockarmband av Withings i efterhand vilket gjorde klockan än mer elegant.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Är väldigt nöjd med denna klockan. Trevligt att inte behöva ladda klockan så oftat utan någon gång i månaden räcker. Bra översikt över alla funktioner i appen. Det enda som sänke ner till fyra stjärnor är att jag inte är helt nöjd med stegräknaren som inte är helt tillförlitlig.