Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED65CX

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (342)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.79)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Uppgraderade från 7 år gammal Samsung 46" 7000-serie FullHD-TV. Köpte på Elgigantens sommarrea med 20% rabbatt från 30.000 till 24.000 kr (!). Mycket pengar, men att ge motsvarande pengar för en Samsung Q90R/T som är en LCD med blooming (vitläckage ut i svarta områden) och mjölkig svärta är helt obegripligt för mig, i den här kalibern.

  TVn lämnar inget att önska. Snabb och följsam i menyer, superb bild som också ser naturlig ut och inte överdriven. Mörka filmer (thrillers och rymdtema) är makalöst bra. Bilden ser ut som man kan tycka att den borde se ut. Svärtan svart, det ljusa så ljust som det ska vara. Inte överdrivet eller överprocessat med bildbehandling.

  Kollar man på nätet anses detta vara världens bästa TV just nu, med extra allt.

  Burn-in är inte längre ett problem (see youtube-kanalerna RTINGS och HDTV's tester).

  Ljusstyrkan är mer än tillräcklig!

  Hdmi 2.1 med 40 gbps, framtidssäkrat. Att LG's C9 klarade 48 gbps har ingen verklig påverkan då det handlar om 10-bits paneler. TVn har alla "bells and whistles" man kan ha idag Juli 2020.

  Netflix, Viaplay etc funkar dunder.

  Uppskalning är superbra.

  Spel funkar utan lagg.

  Att sitta sidan om TVn förvränger inte bilden eller färger.

  Magic remote är svinbra och mycket enkel för hela familjen att använda.

  I Sverige, där vi kollar på TV mest på kvällen och det är mörkt från eftermiddag större delen av året - - - > OLED.

  Full pott än så länge.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Wow, Min första OLED och skillnad ifrån Qled var extrem.
  + Svärtan (svart är kolsvart)
  + Perfekt för spel
  + Smidig remote
  + Otroligt bra uppskalning
  + Kvalitets känslan
  + Truemotion (rörelse utjämning) är riktigt bra och klart värd att ha påslagen.

  - Värdelös röststyrning (lär aldrig använda)
  - Lyckas inte styra min 2.1 Optiska med samma fjärr, gick med min äldre Samsung tv.
  - Optisk och Ethernet uttagen är bakåt på tvn vilket hindrar montering väldigt nära vägg om dessa ska användas.
  - Ethernet är 100mbit och alltså betydligt långsammare än wifi! (Helt sjukt på en tv 2020).

  Värt att tänka på är att OLED är mycket känsliga för ljus om du vill ha bra bild, så det är mörkläggningsgardiner som gäller om du ska kolla på tv en solig dag och har flera fönster.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Superbra TV med allt man kan tänkas vilja ha. Den är framtidssäkrad för nästa generations spelkonsoler med VRR och 120hz. Marknadens just nu bästa bild i denna prisklass. Vill du ha bättre bild får du betala minst det dubbla och tappar dessutom funktioner.

  Dock är inget perfekt, så här kommer fyra nackdelar:

  1. Wifi-modulen är i det sämsta laget. Genom att byta wifi-kanal till 36 på 5GHZ-bandet så har jag lyckats nå upp till 50Mbit/s, men inte högre. Det räcker precis för 4K HDR 60hz på Youtube. Jämför jag med mobiltelefon och surfplatta på samma avstånd kommer jag upp i 250Mbit/s. Har du inga problem med att dra en Ethernet-kabel så är det en lösning.

  2. Apple TV är inbyggt MEN har en del begränsningar, tex att man inte kan installera appar såsom CMore och Viaplay utan du måste förlita dig på att de appar du vill använda finns i LGs app-butik, som inte alls har samma utbud. CMore saknas tex. Du kan heller inte använda din gamla Apple TV fjärrkontroll.

  3. Burn-in förkortar livslängden på denna annars fantastiska TV. Jag har själv inte ännu märkt av detta, men läser man runt på nätet så kommer du förr eller senare drabbas, och för mig som köper ny TV var 10:e år så känner jag att den här kanske inte klarar sig så länge.

  4. Ingen DTS-dekoder, om du nu förlitar dig på att detta ska gå genom TVn. Det du får göra är att koppla in din DTS-källa direkt till ditt ljudsystem istället, vilket beroende på din utrustrning är mer eller mindre smidigt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 tim sedan
  Uppdaterat: 9 tim sedan
  Wow vilken tv, så bra bild och svärta. Stör mig inte ett dugg på att det är blank skärm, snarare tvärtom, tycker det är riktigt snyggt. Web OS funkar bra, men kan absolut förbättras, saknar Cmore, men det är inget man kan klandra LG för.
  Så för 19990 på blackweek var det inget att tveka om.
 • Ganska bra
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  överlägsen bild. men tyvär inget stöd för google assistent i Sverige. går ej lägga till i google hom eller Cast. air play funkar o lg's egna app funkar.
  man kan söka med rösten men tyvär inte mycket mer.
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Slog till på en för 19990 på black friday. Uppgraderade från en 46” 6år gammal samsung. Otrolig skillnad i bildkvalité! Rekommenderas starkt!
 • Mycket bra
  3 dagar sedan
  Om tillverkarna får bort den glatta reflekterande ytan som OLED har så skulle detta vara den optimala tv´n, 10 av 10.

  Om man tittar på nätet när folk recenserar produkter så pratar man ofta om svärta, rörelsehantering, blooming, inbränning mm, men sällan nämns displayreflektioner, och om det görs, så läggs ingen större vikt vid detta.

  Jag personligen tycker reflektioner är lika viktigt som den generella bildkvaliteten.Jag personligen byter gärna bort den extrema OLED-svärtan mot en icke reflekterande display - därför är jag mer nöjd med toppmodellerna från SONY LED, som ändå har mycket bra svärta.

  Jag har samma resonemang vid laptop-köp. Blanka skärmar o dess reflektioner är mycket irriterande. Även ett hyfsat nersläckt rum kommer ge reflektioner.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra Black Frame Insertion i tre olika valbara nivåer förutom off.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastiskt bra TV!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bytte från en +7 år gammal plasma tv, LG 60PM670T, och uppskattar bland annat att nya tv'n har snabbare och ett mer användarvänligt OS. Bekvämt att ha appar som SVT Play, Netflix och HBO i tv'n. Smidig fjärrkontroll. Jag upplever att bilden och svärtan är mycket bra. Relativt dyr men bra produkt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Riktigt najs TV med g-sync också... Mätte under 15ms med Game Mode på input lag och HDMI 2.1 för nästa konsol generation är ju kul att ha. Bildkvaliten är 10/10 och för 25k så är det mycket TV.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa TV:n jag nånsin ägt.
  Hade en C7:a innan, som jag tillslut fick utbytt, mot kreditering, pga mycket strul, så fick bli en CX istället. Och det är helt klart ännu bättre bild, speciellt när jag ser på HDR och Dolby Vision. C7:an kunde klippa lite i de ljusaste partierna, men detta är inte längre ett problem på CX. Hade problem med banding på C7:an (som jag bytte panel på, två ggr), men detta är inget problem på den nya.

  Grymt nöjd med att kunna använda mig av 4K 120fps, inkl G-sync (och nu även freesync), när jag kör med Gaming PC:n.
  Och blir perfekt till PS5:an om några månader :)
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Inget stöd för DTS ljud som de har haft innan :(