Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Odyssey C32G75T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Datorskärmar (350)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  UPPDATERING NOVEMBER 2020: Uppdatering av skärmens mjukvara från Samsungs hemsida via USB till version 1009.3 löser problemet med "flicker" då man kör AdaptiveSync & G-sync på.
  Uppdateringen lägger till "VRR" i skärmens OSD, aktiverar man det så är problemen borta, till 100%.

  Uppdaterar mitt betyg nu till 5/5 stjärnor, helt magisk nu.
  __________________________________

  Tidigare inlägg innan:
  Precis som R.D skrivit, mitt exemplar lider också av "Flicker" med Adaptive Sync på /Gsync. Har det avstängt och kör med Low Input Lag + ULMB, vilket fungerar riktigt bra som "workaround". Men stor anledning varför man köpte denna var för G-Sync kompatibiliteten som inte fungerar nå bra.

  I övrigt är det en helt magisk skärm på ALLA sätt.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Helnöjd än så länge. Trodde r1000 kurvan skulle störa mig men icke. Passar perfekt i hörnskrivbord där varken det rätt tilltagna bredden på skärm+fot stör samt att kurvan följer linjerna i rummet. Nöjd med svärtan och förger.. och 240hz :) Får 4/5 vilket kanske är orättvist, men en oledtv gör en bortskämd.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Testat ett par IPS runt 4-5 kkr som vart högt rankade. Men va inte riktigt nöjd med deras dåliga svarta eller hz. Denna med 240hz och qled är perfekt. Lite skeptisk till kurvad men som andra, har jag vant mig.

  Kvar är de bästa färgerna och flyt i någon jag testat. Man får nog inget bättre i denna prisklassen. Man får nog upp minst 25% i pris för att hitta något som är bättre (köpte min för 6.000 dagens deal media markt)

  Någon skrev den ej startar med dator, troligen för att det är auto off som är default. Hade samma problem. Ändrade till always on, och låter datorn styra Sleep. Funkar det bra för mig.

  Den blir bra med flicker efter USB firmware update. Använd rätt USB ingång annars hittar den inte filen. Den har flicker kvar under 60hz, men det är okej det har alla som är ”compatible” jag testat. Inga flicker väl inne i spelen, filmer eller Windows. Det är laddning av spel (växlar upplösningar eller låga FPS) det märks av. Men som sagt, all gsync compatible jag testat är samma. Tror inte det blir bättre.

  Så med tanke på denna grymma yta, ljus, färger, svärta och minimal bleed. Hittat en skärm som en fin upplevelse i film, Windows och spel.

  Obs. Rekommenderas sitta en meter från skärmen. Inte haft problem med något längre ifrån heller vid film etc. Funkar fint. Men närmare så är den kanske för stor skulle jag säga och pixlar börjar synas. Rekommenderar minst 80 cm djupt skrivbord. Skärmen yta kommer in 15 cl från bakre kanten med tanke på stativet är ovanligt djupt. Så är inte bra skärm för mindre djupa arbetsytor. Skulle säga har man mindre än 70cm djupt skrivbord blir det jobbigt nära att man börjar se pixlar och för ”den i ansiktet”.

  Fräck design med :)
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Fin skärm
  Observationer efter en vecka
  Skärmen är r1000 endast i horisontell ledd, vertikal är den rak. Det är som du böjer ett papper runt en pappersrulle. Detta i kombination med en väldigt liten radie så blir skärmen farfalle-formad (som en pastafjäril) när du tittar på den. Antar det är en vanesak.

  Färgskiftningar mot hörnen: Sitter du inte perfekt 1 m ifrån i centrum så ändras färgen. Eftersom den inte kurvas vertikalt går det inte att komma ifrån denna effekt i hörnorna.

  Skärmen är långsam att starta upp. Jag har inte fått den att reagera när datorn startar, man måste stänga av den och starta den igen. Efter sleep så tar det 12 sekunder för den att tändas. Med massa flimmer involverat
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag var osäker på hur jag skulle trivas med R1000.
  Av olika anledningar jobbade jag hemma i två veckor och använde skärmen många timmar varje dag.
  När jag kom tillbaka till jobbet och satte mig framför en platt 21:9 32" saknade jag verkligen kurvan.
  Känner att den kommer att tjäna mig väl i många år.
  Om nu bara mitt 3080 kunde komma snart så skall jag testa hur den känns i hög frame rate med.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Grym skärm! Problemet med flickering är också löst genom firmware update.

  + LED
  + Respons
  + Färgåtergivning
  + Cable management (när man ska ha 5-6 kablar på plats så är det ett helvete att få dit den sista skyddsplasten på baksidan) dock ser det fint ut när man lyckas, därav +
  + Ui
  - Blev åksjuk av FPS spel
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Riktigt härlig skärm!