Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Odyssey C27G75T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Datorskärmar (321)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har testat många monitorer senaste året och jag vet att denna fått mycket kritik för saker som jag som ägare nu i ett par månader inte kan förstå. Den är enligt mig unik för vad den har och den är överlägsen allt annat som är jämförbart. Kontrasten är på en helt annan nivå. Färgerna är väldigt nära en bra IPS och den är en av dom absolut snabbaste skärmarna på marknaden alla kategorier och har 1440p.

  Vill du ha marknadens just nu bästa allround spelmonitor och slippa pixliga1080p. Så är denna monitor för dig. Drar ner en stjärna för att den gärna fått ha bättre svärta. Hade gärna betalt det dubbla för få även det.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  En väldigt ball skärm, en skärm som jag hållt ögonen på sedan en tid tillbaka och bara väntat på att den skulle gå ned i pris, alt att min nuvarande skärm skulle ge upp. Första intrycket var att den kändes för liten för att vara välvd. 27" känns alldeles för smått i breddmått för att ha den här snäva vinkeln, men efter en halv dags användande så har ögonen vant sig vid den och jag börjar gilla den mer och mer. Det kan så klart ha att göra med hur långt ifrån skärmen du sitter, personligen sitter jag kanske 50cm från skärmen och det känns helt ok för mig. Jag går från en gammal ROG Swift P278Q med 144Hz och jag tycker mig ändå känna den 100hz stora skillnaden, det är dock troligen bara inbillning. Jag spelade lite BF4, The Hunter: Call of the wild och kikade youtube och har kommit fram till att jag kommer att behålla skärmen. Den känns som en naturlig uppgradering och enligt youtube så är den även framtidssäker. Nu till sammanfattande pros / cons. Sådana saker som utmärkte sig mer än den i övrigt härliga funktionen på skärmen.
  + Enkel och användarvänlig meny i underkant av mitten på skärmen.
  + Den välvda vinkeln följer min syn på ett häftigt sätt. Jag upplever skärmen som större och spelen som mer inlevelsefulla.
  + 2st USB anslutningar samt HDMI uttag, så skärmen kan kopplas till en spelkonsol.
  - Skärmen är väldigt skakig/svajig. När jag flyttar bordet så ser jag hur skärmen gungar i vertikal riktning fram och tillbaka, inte ok för en skärm i den här prisklassen.
  - En ofattbart lång och bökig installation av funktionerna, till en början ville inte ens G-Sync fungera. Dvs det ville inte ens synas i kontrollpanelen. Jag googlade och googlade, men det var inte förrän jag installerade firmware via en USB sticka, som dessutom visade sig vara äldre än den redan installerade firmwaren, som G-sync fungerade. funktionen började alltså helt enkelt plötsligt att fungera.
  UNDER ALL KRITIK.
  - Jag var tvungen att gå in på skärmens meny för att hitta inställningen för adaptiv bildsynkning, dvs stödet för G-Sync / freesync. Det är sådana funktioner som bara skall fungera från början.
  - Alldeles för korta sladdar. Jag tvingas köra ner mina två sladdar för displayport och USB bakom skrivbordet istället för att använda skrivbordets inbyggda sladdlösning eftersom att sladdarna annars inte räcker.
  -/+ Skärmfoten är alldeles för stor för min smak. Skärmen står där den står ja absolut, men min musmatta hamnar nu på snedden för att ena benet skall få plats.
  Slutsats: En härligt häftig skärm med RGB ljus, 240HZ uppdatering och aggresivt välvd skärm. En trevligt enkel meny som är enkel att hitta och en härlig sladdgömma i skärmens fot.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Testat skärmen några timmar vad jag kan säga med en gång att den är bättre på alla sätt och vis skärpa, färger, flyter på bättre, sen curved känns riktigt skönt när man spelar !

  Med att det skulle vara svårt att se i svarta miljöer det tycker jag inte heller var något speciellt märkvärdigt man lär ställa in skärmen sådana fall rätt fort gjort.

  kommer ifrån ASUS VG278QR

  Hur som så kan varmt rekomenderar denna skärm !

  Enda jag kan tycka var är en nackdel: snåla på en kabeln till en skärm som kostar över 6000kr kabeln är på 1,5m lång varför inte bara leverera en kabel på 2-3 meter? man betalar ju redan rätt mycket bucks för produkten så vore allt vara bra.