Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Xcover Pro SM-G715F/DS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (266)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Samsung galaxy Xcover pro ”tåligt mobil”

  För mig som arbetar och rör sig mycket utomhus är en tåligt mobil så klart ett viktigt verktyg, men det är också viktigare för mig att den verkligen tål de situationer den utsätts för. Läser man på pappret skulle den vara väl rustad för mina uppdrag. Men jag blev ganska negativt överraskat under en månads användning av Galaxy Xcover pro, och kan säga att telefonen är mindre bra för mina uppdrag och bra på fel saker.

  Mobilen är gjord i plast, gummi och glas. Runt sidorna finns ovanligt många knappar, jag blev nästan osäker för första gången om hur jag sätter igång telefonen, alltså, vilken knapp jag ska använda för det. Fingeravtrycksläsare som samtidigt fungerar som av och på knappen ligger i samma nivå som telefonens kant. Det hade varit bättre med en fysisk fingeravtrycksläsare. Skärmen är inte häller mycket att hurra för, den är inte amoled-typ, istället är det en enklare variant. Färger känns lite av en grå hinna över allt som visas på skärmen. Dessutom saknas Samsungs Always på display som är en aktiv låsskärm. När jag använder telefonen den känns ganska långsamt. När jag bläddrar i menylistor eller e-post och webbsidor känns det inte alls som skärmen hänger med riktigt. Vissa gånger måste jag trycka flera gånger för att skärmen ska reagera. Det känns både som om skärmen och processor inte riktigt hänger med och att prestandan i sig är ganska begränsad. Rena flaskhals prestanda!

  Det som är bra med Samsung Galaxy Xcover pro: att den har plastbaksida och utbytbart batteri, men trögheten i systemet är ett stort irritation för mig!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Detta är en bra telefon utan bling bling. Har nödvändig funktionalitet, bra batteritid och bra prestanda. Gick till och med från Sonys tidigare toppmobil utan att märka någon speciell skillnad i prestanda.

  Vattentätt med utbytbart batteri är en mördare i min bok och något jag har väntat länge på. Nu kan jag äntligen byta batteri så snart jag märker att det har förvärrats för billiga pengar, och det utan att riskera att telefonen inte längre är vattentät.