Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus TUF Gaming VG279QM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Datorskärmar (239)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  IPS panel 1ms GTG med bra betraktnings vinklar och bättre färger än TN panelerna. Därefter 280hz och G-sync som kan köras samtidigt som ULMB(ELMB) är igång. Minst sagt fantastiskt för detta låga pris. Att kunna kombinera alla dessa funktioner gör detta till den perfekta spel skärmen idag. Man får testa sig fram vad man föredrar att ha igång men rent tekniskt så verkar 280hz, Overdrive på 80% samt G-sync med alternativet att ha ELMB av/på ge det bästa resultatet utan ghostning eller trails varken före eller efter detaljerna i bilden.
  Väldigt lite lightbleed på mitt exemplar som endast syns vid helsvart bild i vänster kanten. Absolut inget som stör och något som får anses vara väldigt lite gent emot de äldre modellerna av IPS paneler med hög hz som jag sett ifrån Asus, Acer, AOC mfl.

  Positivt:

  +280hz (äkta utan black frame insertion).
  +G-sync.
  +ULMB som fungerar ihop med G-sync.
  +Bra färger med stöd för HDR 400.
  +Gaming funktioner så som FPS räknare mm finns inbyggt.
  +Priset
  *Stabil fot/stativ med bra inställningsmöjligheter.

  Negativt:

  -Det finns ingen G-sync LED som lyser när G-sync är aktivt som på de äldre ROG Strix modellerna.
  -Lite Light bleeding fortfarande.
  -ULMB aktiverat ger fortfarande mycket lägre Max ljusstyrka.

  Inget att tveka på om du ska ha en snabb gaming skärm.
  De äldre modellerna kostar mer och har lägre bilduppdatering(hz) och klarar inte av att kombinera G-sync med ULMB vilket denna klarar. Just att kunna kombinera dessa funktioner äntligen, ger dig massor med alternativ. Och att ha en så pass hög range för G-sync gör att du kan använda de i nästan alla lägen vad du än spelar.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Riktigt nöjd. Kör den med både PC via Display port och PS4/XBX via HDMI.
  Använder inte 240hz utan kör den på 120hz.
  För mig räcker 1080p och jag värderade mest att få en bra IPS panel över 100hz tillsammans med HDR och att den skulle vara höj/sänkbar. Denna har endast HDR400 men iom att man sitter så nära skärmen räcker det gott och väl. Det ska sägas att jag endast får HDR att fungera på PS4 och PC, det vill inte fungera på Xboxen av någon anledning.
  Bilden är riktigt fin och jag har inget att klaga på där. Enda minus är att jag hade gärna sett att menyn vart lite rappare.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  En vansinnigt snabb skärm. Men det finns en sak du måste vara medveten om. Om du kör den här skärmen på 60 Hz, som t.ex. vissa gamla spel gör i helskärm, eller Playstation 4 eller Xbox one X, så den här skärmen har cirka 40 ms inmatningsskikt, vilket är en fullständig katastrof.

  Jag har inte testat detta själv, men det har testats av flera professionella tekniska webbplatser och youtube-kanaler, och det borde vara sant. Så den här skärmen är helt värdelös för gamla konsoler, t.ex. Men konsoler som PS5 och Xbox Series X har 120 Hz, så det borde inte vara ett problem.

  Skärmen har IPS-panel, vilket betyder mycket exakta färger och tydlig bild från alla vinklar.
  Så länge du ska köra något annat än 60Hz är detta en av de bästa och snabbaste spelskärmarna på marknaden.