Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Defunc True Go

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Defunc Hörlurar (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  Köp ej, kom trasiga direkt ur förpackningen, han som tog hand om min retur sa att det här händer väldigt ofta. Googlade en hel del då jag försökte få mina att funka, de flesta säger att ljudet är dåligt, det är delay på ljudet (kanske inte så farligt med musik men med videos, typ YouTube, kommer det va oerhört störande), kvalitén är dålig i allmänhet (flertal som sagt att plasten är dåligt limmad och att lurarna faller isär efter ett kort tag). Det är inte tal om några måndagsexemplar och att du måste ha otur för att få ett par som funkar dåligt, det är tal om att du måste ha tur för att få ett hyffsat bra fungerande par.

  Så står du på Gekås och funderar på att köpa dom där billiga, 299kr, trådlösa lurarna, gör det inte. Det är inte värt det.
 • Usel
  3 mån sedan
  Mycket dålig produkt och ett riktigt dåligt företag.
  Jag beställde dessa lurar, Defunc True Go, direkt från deras hemsida.
  Det dröjde några veckor innan jag provade dem och då lossnade limningen i fogen så att luren delade sig. Jag reklamerade hörluren och ville ha tillbaka pengarna. De tjafsade om att att jag inte hade skickat tillbaka den sladd som fanns med. Jag hade slängt den för att den var så dålig. När jag använde den för att ladda min mobil, en Samsung S9, så fick jag ett meddelande att det var fel på sladden. De har varken gett mig pengarna tillbaka eller skickat mig nya lurar eller lagat lurarna.
  Jag har tröttnat på att klaga för länge sedan och bryr mig knappt men jag vill varna alla från att köpa något från detta företag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt prisvärd för 499:-
  Snygg i svart och inte för klumpig.
  Bra ljud och sitter riktigt bra i örat.
  Rekommenderas starkt som budget alternativ.
 • Dålig
  1 år sedan
  KÖP EJ!
  Otroligt dålig kvalitet på ljudet i samtal.

  Bisarrt hög volym på en röst som hörs i lurarna som talar om att ett samtal ör på ingående. Detta går inte att sänka. Får ont i öronen.

  Enligt Defunc själva är det så här det ska vara så jag får inte pengar åter. Får slänga de.

  Har använt med senaste iphone 11.