Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Flowlife Flowpillow Heat

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Flowlife Massageapparater (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa produkter och kundservice jag kan önska mig!

  Köpte 2 kuddar (Flowpillow) och en fotmassage (Flowfeet) efter att jag läst alla recensioner på nätet. Alla hemsidor jag hittade kunde starkt rekommendera produkterna jag köpte. Jag blev inte besviken. Snarare tvärtom, blev jag imponerad, både av produkterna i sig, gällande både kvalitet och funktion, och deras kundservice. Extremt väl bemött och jag kommer inte tveka en sekund att rekommendera Flowlifes produkter till alla jag känner!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Det är svårt att ersätta en massage utfärdad av en människa men denna maskin förvånade mig ordentligt. Tycke den är minst lika bra om inte bättre. Finns flera olika hastigheter och kommer med värme.
  Rekommenderas strakt för alla som har stelheter i sin kropp eller bara vill unna sig en massage
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den är grym! Perfekt för att mjuka upp vaderna efter löpturen eller ryggen efter en lång dag på jobbet. Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En lifesaver! Går att ställa in i olika styrkor, använder den mot restless legs (domningar i benen) en stund på dagen eller en stund innan läggdags. Även mot ryggont. För mig är den magisk! Rådfrågat min barnmorska om användning vid graviditet. Hade varit flera sömnlösa nätter utan denna. Rekommenderas!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Den är ok, inte mer än så. Lite för hård plast som roterar och är ej justerbar alls. Startar alltid på maxläge, vilket jag tycker är lite udda. Hade ej rekommenderat den, men jag har heller inte provat någon bättre så den får duga tills vidare.
 • 11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning