Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber Smoke Fire EX4 GBS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grillar (137)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Äger inte en själv, men köpte och monterade ihop en åt min far. Har grillat/rökt 7-8 gånger på den och tycker mig kunna ge ett rättvist betyg!
  Kan börja med att säga att som grill får du enkelheten i en gasolgrill fast med smaken som pelletsen ger, och vilken smak det är! Allt blir bara så fruktansvärt gott, vet inte om det är pga pellets eller deras sk. "flavor bars" som ligger inne i grillen och ger rök från fettet som droppar ner. Grillen går snabbt upp i temperatur och klarar enkelt att hålla en jämn hög temperatur, att få yta på en bit entrecote har aldrig varit enklare!
  Som varmrök funkerar den fint, har kört sidfläsk 4 timmar på lägsta temp, blev kanongott. Även testat röka laxsida och det blev en bra röksmak på fisken!
  Grillen är enkel att hålla ren och att använda! Vi var 2 som monterade ihop grillen och hela bygget tog ca 1 timme, bra passform och enkel monteringsanvisning.

  Kommer dra av ett poäng för att man inte kan röka på längre temperatur, hade önskat 50-70 gradig rök, tycker inte det borde vara något problem alls att ordna detta med en mjukvaruupdatering.

  Överlag kan jag inte annat än att ge en stark köprekommendation, jag kommer köpa en till mig själv, men tänkte avvakta en rea.