Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon Home 350

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Denon Mobilhögtalare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har kört med Sonos sista 8 åren men alltid varit lite missnöjd med responsen i appen och på senare år Spotify Connect. Det har laggat, tappat synk osv. Har även haft svårt att få till ljudbilden på mina Sonos-högtalare trots otaliga trueplay-justeringar.

  Köpte istället denna och är smått lyrisk över ljudet och användarupplevelsen. Volymkontroller, låtbyten osv svarar näst intill omedelbart. Har på 3 veckor inte upplevt ett enda problem.

  Ljudmässigt övertygar den också och som andra skrivit så är det viktigt att justera placeringen i Heos-appen för att få en balanserad ljudbild.

  Kan inte annat än rekommendera denna!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket bra ljud! Lugna ner basen lite genom att välja rätt placering i Heos-appen och ta dessutom ned basen lite till genom att gå ner ett par snäpp med tonkontrollen. Då fär man ett mycket välbalanserat ljud med gott om ganska låg bas. Den här högtalaren ger klart bättre ljud än Sonos Five, men kanske inte riktigt lika bra som Naim Muso 2 QB, dock ger den mer lågbas än Muson om det är viktigt för er. Det blev den här jag valde, den ligger mitt emellan Sonos och Naim i pris och blev ett gott val för mig.