Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

PowerWalker VI 800 SCL

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla PowerWalker UPS (298)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har kört denna en vecka nu och är nöjd. Fungerar enkelt med linux och nut med blazer_usb drivrutinen. UPS:en rapporterar dock inte laddning men nut kommer uppskatta den från batterispänningen. 9ah batteri är aningen bättre än 7ah som många andra i samma prisklass har. Maxeffekt är inte alls lika viktigt som detta!

  Har en last på runt 10-15% av max för denna med en äldre hp miniserver samt lite router, switch osv. vilket borde ge en runtime på kanske 30 minuter. Nu var inte den viktig utan det enda viktiga är att jag kan få notifiering från larmet när strömmen så att man vet, samt att om det brinner kan larmet kommuniera utåt även om säkring eller JFB går, vilket redan har inträffat en gång!

  Och då råkade en billig, fungerande UPS vara perfekt. Kommer förmodligen köpa en till. Jag valde mellan denna och powerwalker med true sinewave men insåg att jag nog aldrig kommer märka någon skillnad. Alla prylar jag har inkopplade verkar glada (nog) och de fåtal minuter per år denna kommer vara aktiv så är det nog ingen fara alls att det inte är sinus.

  Ett annat alternativ var att gå upp powerwalkers ups:er med 2 battterier och med större effekt. Men att köpa 2 av desa ger ändå totalt sett både mer kapaciter och kraft. Prisvärt helt enkelt!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Funkar fint. Prisvärd!