Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Meater+

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Meater Grilltillbehör (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ok idag testade jag denna termometer, har en Weber Genesis gasolgrill. Först ville den uppdatera firmware innan den gick att använda detta tog 11min. Enl guiden som startar skall man inte skicka in den för långt i köttet. Kör fyra brännare på 50% och ca 275 grader i grillen. Väljer vilket typ av kött jag skall köra och vilken bit. Lägger köttet på grillen och stänger locket, får då larm i telefonen att den inte hittar termometern. Flyttar laddbasen som ligger inne på bordet ca 3m från grillen till sidebord på grillen ca 40cm från köttet och så hoppar den igång igen. Man ser vilken temp köttet har och vilken temp den skall upp i, jag kör idag gris så den vill upp till 63 garder, kan tyckas lite lågt. Efter en stund kommer beräknad sluttid upp 17min. Vänder köttbiten några gånger och man kan i en fin graf se hur temperaturen ökar, när det är 5 min kvar får jag en påminelse, och efter 5min att köttet är klart att läggas på vila vid sidan om. Rullar in köttet i folie får upp en ny timer denna gång utan tid. efter ca 10min säger den att köttet är klart och den visar nu 67 grader. Skär upp köttet och är mört och fint, är mycket nöjd.

  Nu till det som inte är lika bra. Den klarar inga 50m i avstånd kanske om det är fri sikt. gick iväg till köket kanske 6-7m i ett trähus med treglasfönster och då klagar den på att den tappat kontakten.
  Nästa problem, den börjar varna/larma om tempen i grillen går över 280grader att man skall genast ta bort den från grillen annars går den sönder. Vid detta tillfälle visar grillens temp ca 250grader, och endast tre brännare är på lägsta nivån.

  Vad är då bra. Trådlös och laddninsbar man kan ha flera givare kopplade i samma app. Är den då värd priset, nja vet inte ännu. Avstånds problemet kan jag leva med, det som stör mig är max 280 grader. Men kostar ju som en hotellnatt så vad är dyrt.