Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Aarke Carbonator II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Aarke Kolsyremaskiner (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra tyngd och ser sjukt snygg ut. Därför man betalar 1200 mer än en plastig version. :-) OBS så finns det fortsatt vissa plastdetaljer på den. Spaken för att kolsyra känns inte som den är solid metall. Men över lag väldigt snygg. Dämpade fötter som gör att den även står stadigt och inte glider runt.

  Några intryck:
  - SodaStreamer-flaskor passar med denna modell. Du kan återanvända gamla flaskor. Detta fick jag göra en del research för att hitta i en användarkommentar på Amazon. Det var mitt störta frågetecken.
  - Flaskorna fästes något segt. Känns inte lika smidig att skruva i/ur som en SodaStream. Men originalflaskan känns likadan.
  - Fick testa tre gånger för att skruva i patronen. Den ville inte gänga i. Men efter lite lirkande gick det utmärkt.
  - Bra möjlighet att kolsyra innehållet mer utan att lätta på trycket vilket sparar på gas genom att inte dra upp kolsyrespaken hela vägen.
  - Skönt att kunna skruva i/ur kolsyrepatrunen underifrån utan att behöva öppna någon lucka eller hölje.

  Slutresultatet är identiskt med en plastig SodaStreamer.

  Den enda övervägningen är hurvida jag skulle köpa en DrinkMate carbonator som kan kolsyra allt, inte bara vatten. Den pallar med vin, mjölk, alkohol you name it. :-) Verkar rätt cool. Men absolut inte lika snygg.

  https://www.amazon.co.uk/Carbonator-Machine-carbonating-cylinder-SodaStream/dp/B01EDNNGKK/

  Ska ni bara ha vatten så är valet självklart. :-)

  Den får inte full pott pga pris och de små obekvämligheterna om att fästa flaskor och patron. Dock är det överkomligt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Mycket fin. Helt annan tyngd i denna jämfört med andra.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Grymt snygg design och ger ett gediget intryck - tyvärr består dess innanmäte av billigast möjliga plast och den föll i bitar redan efter ett par månader. Usel kvalitet!
 • Bra
  5 mån sedan
  Grymt snygg maskin. Flaskan höll dock bara en månad innan botten och korken släppte. Använder nu gamla sodastream flaskor som funkar i maskinen.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Grym design som man vill ha framme på köksbänken och ger perfekt kolsyra. Liknar Pellegrino-vatten.
 • Dålig
  1 år sedan
  Riktigt dålig!

  Gick sönder efter ett år och innan den gick sönder så funkade den mycket sämre än motsvarande kolsyremaskiner jag testat. Snygg men kass helt enkelt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Efter en del noga ögon på detaljer i jakten på en bra kolsyremaskin har jag införskaffat denna utomordentliga maskin nyligen och det är ren kvalitet rakt igenom! Väldigt stilig med! Kitch'n hade rea på den så för mig blev det en prislapp på 1300 :).
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar riktigt bra och är snygg att ha i köket. Känns långt ifrån plastig och tätningen vid flaskans öppning är bra. Lite dyra flaskor om man ska ha fler än en styck (vilket medföljer), sen tillkommer inga gaspatroner vilket kostar runt 200 kr extra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  sjukt snygg och fungerar bra. Servicen har även fungerat väldigt bra. Min vattenflaska var sönder när den kom och då fixade de problemet direkt så 5/5!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har aldrig någonsin fått tag på en bättre kolsyremaskin.
  Har aldrig heller sett en snyggare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Anledningen till att den inte får 10 är att det känns gammalt att behöva skruva i flaskan flera varv för att kolsyra samt att det lätt blir spill i spillskålen om man råkar gå några mm över max strecket på flaskan.
  Men annars är det en snygg och stabil skapelse. Passar perfekt i köket.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte produkten (den i stål) på Kitchentime för några månader sedan och måste säga att jag är riktigt nöjd. Den är mycket mindre och nättare än den jag hade innan. Gillar verkligen spaken, som gör den smidig att använda. Men det bästa är att den är så snygg i köket!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lämnar ett omdöme baserat på kvalitetsintryck vid uppackning av silvermodellen köpt från NetonNet:

  Första intryck är överlag bra. Ingen hejdundrande wowkänsla men slår som förväntat lätt de plastiga sodastreamers vi haft genom åren (som också kostat ca halva priset av denna).

  Några synpunkter:

  Enheten står på 5 gummifötter med den femte i centrum av den bakre delen; enheten kan vicka något vid hantering (användande av kolsyrespaken samt i-och urgängning av flaska) i vart fall när inte någon kolsyrepatron är monterad. Spillbrickan (metall) kan gärna rassla vid vickande eller i/utskrivning av flaska då det inte finns någon gummipackning i droppskålen som brickan ligger mot (kunde heller inte se några självhäftande gummifötter bland materialet att fästa i droppskålen som brickan ligger mot).

  Mitt intryck är att basen inte tillräckligt tung/stabil för att ligga helt stilla vid min hantering. Fullt möjligt att monterad kolsyrepatron avhjälper detta. Att fästa egna gummifötter skulle inte vara något problem vad jag kan se.

  Metallcylinderns övre del vill gärna röra sig något (flexar) vid i-och utskrivning av flaska eller mer än ett mjukt användande av kolsyrespaken. Detta på grund av att cylindern består av två delar (se produktbild) som inte är helt stumt fästa till varandra. Obs; som ovan: jag skruvade aldrig i någon kolsyrepatron - det är möjligt att detta skulle styva till de två delarna något då patronen gängas fast i den mindre cylinderdelen och ev. får stöd av patronen mot den nedre delen.