Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Peak Design Everyday Backpack 20L V2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Peak Design Kameraväskor (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Underbar väska! Perfekt att kunna snabbt ställa om till att ha fler objektiv, ett annat objektiv på kameran, färre objektiv men stativ istället, micken på kameran eller vid sidan om, fika, tröja osv. Tar min 14" Lenovo yoga med laptopfickan upphöjd till 13" utan problem.

  Rejäl, bekväm, flexibel helt enkelt. Perfekt för småbarnsföräldern som ena gången vill filma nåt och andra gången vill ha hela kitet, och tredje gången ska på, utflykt och vill kunna ha med bara kameran med kitobjektiv.

  Svagt minus för att remmen över bröstet måste hakas loss och hakas fast, och för att de yttre lastremmarna också ska krokas fast i öglor. Är lite orolig att de släpper om man inte drar åt dom tight, och lite bökiga att få dit. Men i övrigt en helt perfekt väska.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Välbyggd väska som tyvärr var tvungen att skickas tillbaka. Kvalitén är definitivt där men saknas en del i komfort/ergonomiväg.

  Fick inte plats med min HP EliteBook 850 G4 (15,6").
  Väl på ryggen så märks det att den är inte är designad för folk med större kroppshydda. Axelremmarna är lite för nära varandra och tenderar att lägga tryck på varsin sida nacken. Lämnar en hel del att önska i form av bredd och "padding" i axelremmarna.

  Samma gäller 30L V2 (provat båda), dock så fick jag plats med Laptopen utan problem i den
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kändes dyr till en början, men efter att ha jämfört den mot andra ryggsäckar så måste jag säga att den är värd varenda krona.

  Smarta fack som går att ta bort eller ändra plats på gör att man kan gå från en stabil kameraväska till en "vanlig" väska på nolltid.

  Får även ner en 16" laptop utan att kompromissa med andra utrymmen.

  Väldigt många småutrymmen perfekta för laddare och annat smått.

  Oslagbart bekväm och lätt att justera i farten.