Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-2721

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (148)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  - perfect for reports and text documents
  - gives a very good picture in black and white and colour
  - easy to install and use
  - fast connection from the PC and phone (I used apple products)
  - big inc containers with "eco" consumption

  - avoid printing photos
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Får testa denna super skrivare via Reviewclub Sverige som är enkel och snabb att använda när man väl är igång, får enbart 4 stjärnor på grund av att Installationen var lite knepi, och för att lyckas med att para ihop skrivare med enhet via wifi/wifi direkt var svårt och tidskrävande.
  I övrigt var det inget som kunde anmärkas negativt på.
  Glömde nämna att det var förvånansvärt lätt att fylla på bläck för att vara en nybörjare av skrivare, haha!

  Tack för mig.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Lätt att installera och komma igång med. Så smidigt att kunna skriva ut direkt från dator eller mobil utan sladdar emellan. Det som jag saknar är att kunna scanna och skicka direkt till dator eller mobil. Den vägen behöver du en USB-kabel.
  Annars är jag nöjd, har skrivit ut bilder både på fotopapper och vanligt papper och bilderna blir väldigt fina! Snygg är den också!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Måste säga att jag är mycket positivt överraskad av denna skrivare.
  Den var enkel att installera och det fortsatta handhavandet lika så.
  Än så länge problemfri oavsett om utskrift görs från dator, padda eller mobil.
  Det bästa av allt är att den är snål med bläcket. För egen del är det kanske den viktigaste egenskapen.
  Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag testar denna skrivare i samarbete med ReviewClub och har nu haft den hemma i ungefär 2 veckor.
  Installationsprocessen tog ett tag, men var ganska enkel att genomföra, trots den VÄLDIGT lilla displayen. Här hade dom gärna fått ta i lite mer tycker jag. Påfyllning av bläck till tankarna från medföljande flaskor var mycket enkel, och det blev inget spill. Gillar verkligen denna nya tekniken som anammats även av andra tillverkare.

  Utskriftskvaliteten på färgdokument är väl godkända. Detta är ingen foto-skrivare, men det utger den sig inte för att vara heller! Har skrivit ut en hel del, och kan fortfarande inte se att bläcknivån har sjunkit, så medföljande flaskor lär räcka till riktigt många utskrifter!

  På minus-sidan vill jag påpeka att den inte är supersnabb. Tycker personligen inte om att den inte har någt inbyggt pappersmagasin, utan pappren står upp på baksidan och samlar damm. Tycker också att en skrivare i denna prisklass borde ha möjlighet för autmatiska dubbelsida utskrifter.

  Överlag måste jag säga att jag är mycket nöjd med skrivaren och dens funktioner. Den gör exakt det den ska, utan krångel. Kan skriva ut från både dator och mobil, kopiera ritningar till barnen, scanna in kvitton och skriva ut fina färgdokument!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Lite svår att installera, men när det blev avklarat fungerar den jättebra. Fina färgutskrifter, riktigt snabb. Finns inte mycket att anmärka på.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Extremt nöjd över denna skrivare, smidig, stilren enkel. Enda var när man vid start skulle ställa in skrivarhuvudet innan jag förstod hur man skulle trycka. Men allt annat jätteenkelt. Älskar att det är lätt att skriva ut från mobilen. Appen är smidig. Påfyllning av bläck är smidig och räcker dessutom till många utskrifter.
  Skriver även ut extremt bra bilder trots att det inte är en fotoskrivare ! Blev imponerad av bilder jag dessutom skrev ut i hel A4!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jättefin skrivare, som såg väldigt stilren ut. När jag skulle starta den, så följe jag noggrant beskrivningen, men lyckade ändå inte riktigt med att ställa in skrivpapperen rätt. Men efter mycket tryckande och ännu mer läsande, så fick jag iordning på allt och den fungerar perfekt:). Jag har hunnit med att skriva ut en del och måste säja att jag är väldigt nöjd med utskrift och hur lite den låter.