Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EWF9000W3 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Tvättmaskiner (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Uppdaterad review: Ägt tvättmaskinen i 13mån.

  Jag ville ha en modern tvättmaskin med autodosering. Varit helt inne på Electrolux pga att jag haft en bra känsla för varumärket. Tyvärr är jag väldigt besviken på detta köp som jag upplever som något av en ovanligt dyr, sminkad gris. Mycket med maskinen är ofärdigt eller fungerar ej som marknadsfört.

  Exempel:

  - Mycket problem, saker som går sönder, är dåligt konstruerade osv. Exempel: autodose-funktionen doserade under flera månader mängder med tvättmedel, långt över inställda nivåer (mätte upp 170ml per tvätt). Visade sig efter mycket egen felsökning (supporten ointresserad) att hela anordningen läckte in tvättmedel i tvätttrumman. Felanmälde. Efter ca 1 månad kom tekniker och bytte delar. Några månader senare läcker det på samma sätt igen. Electrolux kom igen och gjorde nu lite fullösningar med extra packningar, lite lim-kluttar här å var osv. Teknikerna berättade att det är ett känt fel som de "åker ut på hela tiden" och tackade för sig med "vi får hoppas det håller nu, hehe". Electrolux-support har meddelat att när garantitiden är slut så kommer de börja fakturera alla reparationskostnader.

  - Appen. Verkar vara något som Electrolux fått ihophaffsat av en sommarjobbare i början av sekelskifet och som sedan lämnats åt sitt öde. Halvfärdig, underhålls inte, tom simpla grejjer funkar inte alls. Appen tar extremt lång tid att ens starta, inställningar sparas inte, knappar och funktioner går inte att trycka på, ibland dyker det upp lite programmeringskod mitt i en textrad i appen, man får varningar från maskinen men då går det inte att trycka på varningarna och se vad de handlar om, när man håller på att ställa in något i appen kan maskinen gå ner i strömsparläge helt plötsligt (och appen kastas ut och du får gå in i badrummet och starta upp maskinen från början) osv.. Att ens få appen att fungera med maskinen tog bortåt en timma av trassel, krasher, random nya konstiga fel eller problem hela tiden.
  Helt hopplös upplevelse. Appen är sågad av i princip alla användare på App Store där Electrolux ägnar tid och pr-pengar åt att kommentera inlägg med "Tack för dina synpunkter! Vi på Electrolux jobbar varje dag hårt..." osv, men ingenting har hänt på flera år.

  - Manual, app osv är taffligt översatta till svenska, och ibland även oklara och tvetydiga. Lite Google translate-stil på det. Förväntade mig såklart mer av en svensk tillverkare som säljer en tvättmaskin för 10000kr.

  - Okunnig, ointresserad support som inte kan produkterna utan läser högt ur samma manualer som du själv har. Om man har en fråga kring något som är oklart i manualen, så finns inga svar att få.

  Vill slänga ut en varning för denna tvättmaskin, som marknadsförs som en premiumprodukt i Electrolux Homes butiker. Välj för all del ett annat varumärke.