Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EWF9000W3 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Tvättmaskiner (119)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Relativt nyinköpt (2mån) så detta är ett preliminärt omdöme. Jag ville ha en modern tvättmaskin med autodosering. Varit helt inne på Electrolux pga att jag haft en bra känsla för varumärket.
  Tyvärr är jag väldigt besviken på detta köp som jag upplever som något av en ovanligt dyr, sminkad gris. Mycket med maskinen är ofärdigt eller fungerar ej som marknadsfört.

  Exempel:

  - autodose-funktionen för autodosering av tvättmedel är ett skämt. 1 liter tvättmedel räcker till 6st små 40 tvättar. Då har jag ställt in maskinen på att hålla ration 70ml/8kg. Maskinen doserar då 170ml/tvätt i snitt, oavsett mängd tvätt i maskinen. Oklart om den doserar rätt ibland och fel ibland eller om det alltid är för mkt. Ibland jättemkt och ibland för lite osv? Ingen vet. Räkna med att behöva inhandla enorma mängder tvättmedel med denna maskin.

  - appen. Verkar vara något som Electrolux haffsat ihop av en sommarjobbare 2009 och sedan helt lämnat åt sitt öde. Halvfärdig, underhålls inte, vissa banala grejjer funkar inte alls, tar typ 1min att starta(!), inställningar sparas inte, knappar och funktioner går inte att trycka på, ibland dyker det upp lite programmeringskod mitt i en textrad i appen, man får varningar från maskinen men då går det inte att trycka på varningarna och se vad de handlar om, när man håller på att ställa in något i appen kan maskinen gå ner i strömsparläge helt plötsligt, och appen kastas ut och du får gå in i badrummet och starta upp allt från början osv.. Att ens få appen att fungera med maskinen tog bortåt en halvtimma av trassel, krasher, random fel och problem, och då arbetar jag ändå som systemarkitekt.
  Helt hopplös upplevelse. Appen är sågad av i princip alla användare på App Store.

  - manual, app osv är taffligt översatta till svenska, och ibland tvetydiga. Google translate? Förväntade mig såklart mer av en svensk tillverkare som säljer en tvättmaskin för 10000kr.

  - ingen som helst relevant respons från Electrolux själva än.

  Så vill slänga ut en varning för denna produkt, som marknadsförs på en liten pidestal i Electrolux Homes butiker.
  Den är en bluff.
  Köp istället något billigt, eller välj för all del ett annat märke.