Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI Optix MAG272QP

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Datorskärmar (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Perfekt. Det enda som kunde varit bättre är svärtan (OLED) & eventuellt 4k - Men det är ju båda två inget som är rimligt att kombinera med 165hz idag - särskilt inte för priset. Kan bara ge den 5/5. Glad att jag valde denna TN panelen (haft en Asus IPS 144hz 27" 1440p förrut och detta var ett bra lyft uppåt i bildkvalité och helt enkelt ang. allt)
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Ägt denna i några månader nu, den har bra färg och prestanda men ghostingen är mycket störande. Mer värt att investera i en dyrare monitor eller helt enkelt TN eller IPS panel istället.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Det var dags för mig att uppgradera skärm sen fullhd inte är ideal för en rtx 2080 ti. Jag sökte på nätet efter en grym gaming skärm 4k eller qhd upp till 4000kr med 1ms. För jag brukar spela competitive online fps och är van med 1ms från min gamla skärm (Asus vg245h) och så såg jag att media markt hade denna skärmen för 3690kr vilket låter jättebra. Jag ville ha en skärm som jag kan ha länge och som är framtidssäker vilket den är, kom ut i slutet av förra året. Har hdr som jag verkar inte märka så mycket skillnad med, dessutom fungerar g sync( freesync) perfect med detta skärm. Förutom att det tog mig flera timmar att ställa in hur bilden i skärmen så som jag ville, men ser underbart ut efteråt. Jag starkt rekommenderar skärmen.