Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo Smart Clock

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Styrenheter för smarta hem (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Köpte en sådan på Black Friday rean hos Lenovo för 599:-. Sjukt nöjd faktiskt.DEN HAR INGEN OLED skärm så hela skärmen lyser lite på kvällen, men den syns knappt så jag stör mig inte på detta. Folk har sagt att högtalaren lav vara "hög" fast på lägsta volym. Men oavsett så passar denna in på mitt nattduksbord hur bra som helst och ångrar inte mitt köp! Rekommenderas.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  17 dagar sedan
  Lätt att lära sig att använda. Den kan stängas av sig själv ibland. Lite jobbigt. Men att vika lite på sladden eller dra ut den och tillbaks funkar för mig. Rekommenderas. Nu slipper jag ha alla mina alarm på mobilen.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Köp inte denna om du tänkt använda den som väckarklocka. Flera gånger i veckan så fungerar inte larmsignalen. Man ser att larmet aktiverats men det är något fel på ljudet så den är helt värdelös för detta ändamål.
  Detta har varit ett problem under mer än ett års rid och Lenovo har ännu inte löst problemet trots flera uppdateringar. Lenovos kundforum har flera inlägg om detta problem med deras ”smarta” klocka. Undvik!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Använder i barnrummet som klocka och musikspelare. Fungerar ypperligt.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Oslagbar för 399 kr som Elgiganten sålde den för under blackweek 2020.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Som Google Nest Mini fast med en skärm, dvs ett klart trevligare alternativ.
  Speciellt om man har Nest Hello dörrklocka, då visas bilden från kameran och man kan prata med den som står vid dörren, som på Nest Hub alltså. Livestream kan även visas från Nest kameror när som, säg bara tex "Hej Google, visa fornt door".
  Går naturligtvis även att styra smarta lampor, Plus i kanten då displayen visas knappar för dimring och on/off.
  Via displayen kan man även hoppa fram/bak/pausa Spotify.
  Ska gå att parkoppla klockan med en vanlig bluetooth högtalare om man vill stärka upp ljudet, måste i så fall göras via Google Home appen.
  Man väljer även standard TV i Home appen om man vill kunna starta Disney, Netflix eller Youtube mm. För detta kan klockan inte visa på sin egen display (finns dock tricks för att komma in på Youtube om man vill.. Sök på Youtube för instruktion). Men skärmen är liten, mindre än en mobilskärm, så att man inte kan se filmer på den är inget man saknar.
  Jag har två som jag köpte på fnac.com för 35€/st, till det priset är de full pott!
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Blev köp nu på black friday när priset blev lite för bra. Tog över jobbet på sängbordet där en dum klockradio och Google Nest Mini förut stod, fast i ganska mycket mindre format.
  Ljudet på musik skulle jag nog säga är lite sämre än Nest Mini, men att ha en skärm som visar alarm och väder väger upp.

  Hanteringen kring ljusstyrkan är inte klockren, antingen så har man automatiskt med hjälp utav en ljussensor eller helt manuellt. Problemet är att sensorn är riktad så att den inte registrerar ljuset från lampan på sängbordet, vilket gör skärmen knappt synlig när solen gått ner.
  Ingen kalibrering eller justering verkar finnas för ljussensorn, problemet verkar datera till lanseringen av produkten för ca 1 år sedan.

  Den största förvåningen var att rösten på assistenten skiljer sig, annars så är den precis vad man väntar sig.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Trevlig liten klocka att ha bredvid sängen, frun o jag köpte varsin.
  399 på rean känns som helt ok.
  Lyser lagom mycket på natten.
  Ljudet duger bra till lite relaxmusik.
  Kopplas ihop med Google assistenten.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Fungerat utan problem!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jätte nöjd. Rekommenderas! Bara ha sinnet att den är väldig lite. Men annars är det helt perfekt. Som en Google mini. Fast kanske mindre än så.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Nöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har köpt två stycken som smälter bra in i vårt smarta hem med våra andra Google produkter. Ljudet är helt okej med tanke på storleken (ungefär som Nest mini). Skärmen är också mycket bra och lagom stor. Man kan inte få lika mycket information som på Google Nest Hub men med tanke på att det är en klocka så räcker det mer än väl.
  Det finns möjlighet att visa bilder från Google photos som bakgrund till klockan också. Ljussensorn är också mycket bra och skärmen stör absolut inte trots att jag vill ha kolsvart i sovrummet om nätterna.
  Rekommenderas varmt för den som redan kör Googles ekosystem.
  Önskar bara att Google assistant hade varit hälften så bra på Svenska som den är på Engelska. Tyvärr går det segt med utvecklingen.