Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Scandomestic SFO 100 (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Scandomestic Diskmaskiner (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 dag sedan
  Uppdaterat: 18 tim sedan
  Gullig liten maskin! :)

  Diskar jättebra, allt blir superrent, går att packa helt full med disk. Kvaliten på lucka och hela maskinen känns god. Du får alla funktioner som en fullstor maskin och mer. Snyggt med lampa och glasfront så att man kan se allt. Dock är det en liten maskin och jag rekommenderar den inte till tex en 2 barnsfamilj, då får den gå hela tiden, blir tröttsamt att ladda och plocka ur.

  Går att köra utan att koppla in vatten, genom att hälla på 5 liter vatten på toppen av maskinen, räcker till alla program. Jag testade att fylla den direkt med varmvatten, gick jättebra det med. Kör nästan enbart snabbprogram på 29 minuter, allt rent, bättre än vår fullstora maskin i stan (Electrolux).

  Du behöver inte dra fram extra el från elskåpet utan den drar max ca 750W när den värmer vattnet. Kan anslutas till vattenledning också, alla slangar medföljer. Finns ångprogram med för sterilisering och rengöring.

  Ej full pott för den är något stor (tänk en kub på 42 cm) jämför med hur liten diskvagnen är, borde vara ngt större inuti kan jag tycka. Maskinen ser snygg ut framifrån men från sidan för de so ställer den på diskbänken så är det bara vit plast att beskåda, ser lite fult ut.

  Återkommer med uppdatering efter mer användande.

  Den här diskmaskinen finns dyrare på Elgiganten och heter då Logik. I tyskland heter den Klarstein Amazonia Mini https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4906675. I USA Faberware. Midea (Asien).