Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Scandomestic SFO 100 (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Scandomestic Diskmaskiner (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Gullig liten maskin! :)

  Diskar jättebra, allt blir superrent, går att packa helt full med disk om man tar sig tid och gör det rätt. Kvaliteten på lucka och hela maskinen känns god. Du får alla funktioner som en fullstor maskin och mer. Snyggt med lampa och glasfront så att man kan se allt. Dock är det en liten maskin och jag rekommenderar den inte till tex en 2 barnsfamilj, då får den gå hela tiden, blir tröttsamt att ladda och plocka ur. Den funkar bäst om man är 1-2 personer.

  Går att köra utan att koppla in vatten, genom att fylla på 5 liter vatten på toppen av maskinen, räcker till alla program, alla program förbrukar också 5 liter. Jag testade att fylla den direkt med varmvatten, gick jättebra det med. Kör nästan enbart snabbprogram på 29 minuter, allt rent, bättre än vår fullstora maskin i stan (Electrolux). Maskinen låter, inte starkt men den är inte heller tyst, dock är ljudet ganska behagligt. Vagnen är lätt att lyfta ur.

  Du behöver inte dra fram extra el från elskåpet utan den drar max ca 750W när den värmer vattnet. Kan anslutas till vattenledning också, alla slangar medföljer. Finns ångprogram med för sterilisering och rengöring men det går inte att lägga till kortprogrammet utan du måste köra de längre programmen för glas och nappflaska(!?). Brukar använda ca 1/4 tablett per disk.

  Negativt:
  - Något stor (tänk en kub på 42 cm) jämför med hur liten diskvagnen är, borde vara större inuti kan jag tycka.
  - Maskinen ser snygg ut framifrån och det är coolt med glaset och ledbelysningen inne i maskinen men från sidan så är det bara vit glansig plast att beskåda, ser lite fult ut.
  - Piper när programmet är slut.

  Namn/märken:
  Logik (Elgiganten) https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5174507
  Klarstein Amazonia Mini (Tyskland) https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4906675.
  Faberware (USA).
  Midea (Asien)
  Mont Karlo DC4019BL