Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Locktång & plattång (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.76)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  13 dagar sedan
  OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Wide är ett stylingverktyg som ska göra det enkelt för att få till en platt, lockig eller vågig frisyr inom några minuter med sina extra breda plattor.

  Varan är snygg och såg modern ut när jag öppnade paketet. Jag har en plattång sedan länge och är van till att använda en sån. Straight & Curl Wide har en justerbar temperature och lås. En värmetålig påse medföljer. Det jag tyckte om mest var roterande sladden som gjorde det lättare att använda tången!

  Jag tyckte att on/off-knappen var svår att använda. Det tog mig fem minuter för att stänga av apparaten trots att jag tryckte på olika sätt och styrka. Sen tyckte jag inte att tången fungerade så bra för att få till lockigt eller vågigt hår. Det var inte enkelt att komma på hur man skulle göra.

  Tillverkaren skulle ha skickat med instruktioner eller hänvisat till någon webbsida så att man kan kolla på hur tången används på bästa sättet. Jag försökte men fick inga lockar eller vågar.

  Tången var helt ok på att platta håret dock mitt hår var fortfarande lite frissigt och jag märkte inte någon extra glans i håret. Jag tyckte att det var bra med bredda plattor.

  Jag är nöjd med min nuvarande plattång och kan inte tänka mig att byta till Straight & Curl. Jag skulle inte heller rekommendera produkten till andra utan några förbättringar.
 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Jättelätt att använda! Det brukar ta mig 20-30 minuter att platta mitt hår men med denna plattång tog mig bara 10-15 minuter. Den är bred och temperaturen kan justeras beroende på hårtyp. Jag tycker om att det finns ’keratin infusion’ och ’ION’ så att det inte skada håret så mycket. Jag tycker om att ha lite olika hårstilar så jag är glad över att jag kan även krusa håret med den. Två i ett! Jag rekommenderar högt denna plattång av OBH Nordica och det är spännande att fortsätta sondera möjligheterna med den :) Super nöjd!
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Denna är jättelätt att använda och jag gillar att plattorna är lite smalare och att den blir riktigt varm så det går mycket snabbare och effektivare att platta håret. Den sliter inte heller så mycket på håret som tidigare plattångar som jag haft. Ett extra plus att man även kan använda den till att locka håret även om jag inte lyckats få till lockarna riktigt än, tror man måste öva in rätt teknik. Men som plattång fungerar den perfekt.
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Produkten är av välgjört konstruktion och känns av kvalite i hand. Den värmer upp snabbt och smidigt att använda. Plattan är stort så man behöver inte gå flera varv med detta. Man kan ändra inställningarna rätt snabbt och det känns inte krångligt. En nackdelar är barnsäkerhet. Under min granskning, det var en gång jag lämnade detta kopplat med eluttag och missade stänga av. Jag trodde den kommer att pipa eller ge av en ljudsignal efter en stund, men det kom aldrig. Det är inte produkt design fel antar jag, utan alla måste ha lite ansvar på sig själv om hur man använder detta. Jag fick produkten hemskickat av The Insiders och tackar de för denna möjlighet att testa produkten men alla omdömen är mitt själva och har varit inte påverkat av något sätt för marknadsföring avsikt. Jag kan rekommendera produkten självklart. Detta gör sitt jobb med flygande färg.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Plattången fungerar väldigt bra till att platta håret, funkar bra på både tjockt och tunt hår. Plattången glappar inte utan glider bra på håret, vilket gör att håret inte slits. Lätt att hålla i och väldigt bra att den har lång strömsladd, då man slipper sitta nära eluttaget. Håret blir glansigt och minskar friss. En nackdel är att plattången blir varm där man håller när man använder den länge. De breda plattorna fungerade inte så bra att locka håret med, men de fungerar bra att platta håret med.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Testade denna produkt till midsommar , måste ändå säga att jag blev överraskad över hur bra och smidig den var att locka med. Fördelar med denna är den flexibla och långa sladden samt stora plattorna, det gick snabbt att locka och det höll hela dagen.
  För mig är det en helt okej tång att platta med men föredrar att locka med den.
  Det enda negativa är att knapparna på sidan sitter lite dumt så det är lätt att komma åt och höja eller sänka temperaturen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har fått testade plattången Straight and Curl Wide och i jämförelse med plattänger jag tidigare använt gick det betydligt snabbare att platta håret med denna på grund av den stora värmeplattan.
  Ett annat stort plus är den långa sladden.
  Två nackdelar var dock att knapparna satt lite dumt på handtaget vilket resulterade i att jag kom åt de då jag använda plattången. Dessutom blev håret en aning frissigt efter användning i jämförelse med andra plattänger jag använt. Har inte testat att locka håret med tången än men återkommer när jag gjort det.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Är glatt överraskad att den fungerade så bra på mitt tjocka och självlockiga hår.
  Fördelar med denna är den flexibla och långa sladden samt stora plattorna, samt att den blev riktigt varm. Tidigare haft problem att jag bara kunde platta små delar av håret och att det tog väldigt lång tid, denna bara gled genom håret och det blev väldigt platt, glansigt och snyggt. Testade även att locka delar av håret efter att jag plattat det och efter lite övning blev det väldigt tjusiga stora lockar. Tyckte lockarna höll väldigt bra, haft en dyr locktång där lockarna efter ett tag "ramlat" ur och försvunnit, men dessa var fina hela kvällen.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft många olika plattänger genom åren då mitt hår är lockigt och relativt oregerligt, gemensamt för dessa är att jag måste ha högsta temperatur ofta över 200 grader, vilket fått mitt hår att slitas och tom gå av vilket lett till att jag ofta är tveksam när jag använder plattång. Med denna var det dock inga såna problem, hade lägsta temperaturen (130 grader) och resultatet var perfekt. Det gick fort att få det platt ca 30 min, vilket endast min tidigare favorit lyckats med. Dessutom svalnade den fort, vilket är ett plus då jag har katter som kommer åt allting överallt och jag vill gärna undvika att de skadar sig. Det enda negativa jag kan komma på är att när plattorna är så breda så har jag svårt att platta luggen ordentligt då håret är tunt, men det är inget som får mig att vilja sänka betyget då allt annat är så mycket bättre än det jag tidigare provat.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag köpte denna till min flickvän och hon är otroligt nöjd med den. Hon får de perfekta lockarna som hon vill ha vid speciella tillfällen och kan smidigt platta håret utan problem när hon så vill!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Jag har nu testat Björn Axen Tools Straight & Curl Wide och är väldigt nöjd med produkten. Det är lätt att använda, blir varmt snabbt och rätar håret på rekordtid. Jag gillar också designen och att den har en lång laddningskabel. Skulle rekommendera till alla som letar efter en ny plattång.
 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Otroligt bra produkt, testad med en gång, hade svårt att öppna låset men hanterade det i slutändan, det blev varmt direkt, det bästa är att du kan justera värmegraderna efter hårets kvalitet. Otroligt glad och rekommendera den här produkten.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Rettetanga har en fin design. Fallet som följde är stort. Sladden är packad ihop och fäst på utsidan. Tanga har lång och bra sladd. Dessutom är sladden inte helt fast vid tangen. Undvik att sladden krullas. Tangen har också en låsfunktion så att den transporteras kollapsad. Har testat en gång och resultatet var mycket bra. Den har en bra yta och blev snabbt het. Detta är förmodligen det snabbaste jag har provat. Temperaturen är lätt att justera. 130-230 C. 180 C räckte med mitt hår. Verkar att det är lite tungt, men det gör ett bra jobb. Bra bruksanvisningar och enkla att använda.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har en OBH-plattång från tidigare, av äldre modell, och den är nu så sliten och delvis förstörd, tiden för upphandling var därför perfekt.
  Jag blev imponerad av den vackra designen, den digitala skärmen, jonfunktionen och en sladd som äntligen är tillräckligt lång. Vid det första testet använde jag förinställd temperatur. Det var lite okänt med breda plattor, så när jag testade på högen brände jag fingrarna lite, men fick snabbt ta hand om det.
  Förra dagen hade jag just återvänt från en varm motorcykeltur och haft tidens roder. Jag behövde en snabb touch-up innan jag lämnade hemmet, och resultatet var oklanderligt! Jag har tjockt, mittlångt hår och effekten är lika bra på längderna som högen. Håret ser också blankare ut. Denna tång och jag kommer att bli bästa vänner ;-)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fick den här för en vecka sedan. Första intrycket var bra, gillade att det medföljde ett fall att ha plattan i, lång strömkabel, låsmekanism på plattången och gillade också hur hög värmen är på den och att en beskrivning av vilken temperatur passar de olika hårtyperna. En plattång som är super till halv lång till lång hår, men inte lika bra för kortare hår än för axlarna eftersom produkten är ganska stor och blir lite svårare att hantera med något kortare hår. Men allt som allt är riktigt nöjd med första intrycket, ser fram emot att prova produkten vidare, få prova olika frisyrer. Det blir också snabbt varmt och glider bra genom håret och tar inte lång tid att forma håret.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har använt denna plattång både för att räta ut men också locka hår. Mycket nöjd med resultatet och vill rekommendera det ytterligare.