Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 3123 Genius Curler

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Locktång & plattång (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra produkt som är enkel att locka håret med. Produkten ger fina lockar och ett glansigt hår. Jag rekommenderar att man sprayar varje lock man gjort med hårspray för att lockarna ska hålla sig kvar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna skulle jag verkligen rekommendera, fick super fina lockar även fast jag har kort hår! Så smidig att använda oxå😌
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag fick testa Genius Curler och nej ni kan bättre den är allt annat än Genius. Jag är inte nöjd. Den är svår att hantera, svårt att veta vilket håll man ska snurra, man ser ju inte. Och det resulterade i att jag drog den in mot hårbotten flera ggr vilket gör ont. Den är smidig att man slipper snurra själv med det är det enda. Nej det har gjorts många fler bättre locktänger än denna. Jag trodde att jag var lite för stressad första gången jag testade den till skolavslutningen så jag gav den en chans till innan jag skrev denna recension. Men det var samma sak då. Skulle locka håret till midsommar men det blev inte bra. Det är för kort tid inställt innan den piper så lockarna håller inte speciellt länge. Svår att snurra man blandar lätt ihop vilket håll man ska snurra den åt. Tråkigt, jag var pepp innan då vi är 3 st tjejer med långt rakt hår här i familjen. Fördelar: snurrar själv genom knapptryck så man slipper vrida armarna av sig Nackdelar: svårhanterlig, lockarna håller inte
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Inte så effektivt på hår som är både långt och tjockt. Trots att jag tog bara en liten liten slinga med hår så är det bara nedre tredjedelen som det blir lockar av och det tog ca 30 min att göra en 1/4 av håret... De lockar som blir är iofs jättefina men de håller inte så länge. Vet inte om det är tyngden på håret som gör det men redan efter en timme är det bara lite lockar kvar allra längst ner. Det går inte alls att borsta håret och behålla lockarna. Väntade ca en timme och testade att borsta och hade inte en lock kvar. En annan person med ungefär axellångt hår fick också testa locktången. Det funkade bättre. Dels så gick det mycket snabbare att locka håret och dels så höll sig håret lockat. Rekommenderas absolut till kortare hår, till långt hår kan jag inte rekommendera denna locktång.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Ett av de bästa lockverktyg jag använt! Rullar upp håret effektivt när man trycker på knappen för det håll man vill rulla upp det. Ger ifrån sig en signal när locken är klar och då är det bara att öppna klämman och låta håret släppa taget om tången. Lockarna håller tom på mig som sällan får frisyren att hålla sig trots spray och andra hårprodukter. Enda nackdelen är att den blir väldigt varm så risken att bränna sig är stor om man inte är väldigt försiktig. Något som däremot är väldigt bra är den långa sladden som gör att man slipper skarvsladd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar denna!
  Så skön att locka håret med, denna är mycket lättare att hålla på med jämfört med dom flesta tänger. Det går snabbt och det är smidigt!
  Alltså 10/10
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är mycket nöjd med resultatet från Genius Curler - OBH. Det är superlätt och praktiskt att använda. Om du har rakt hår som jag kan du alltid ändra ditt utseende med Genius Curler - OBH. Det tar inte lång tid att göra rullarna och du kan justera temperaturen och den varnar dig när den är klar. Det fungerar perfekt för både kort och långt hår. Jag rekommenderar det absolut.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Stabil och lättarbetad locktång som gör det krångliga rullmomentet automatiskt. Tydlig inställning för hårtyp stämmer bra. Tiden för hur länge man värmer varje lock för optimalt resultat anges med ett pip om man så vill vilket är bra om man är ovan. Det är lätt att sätta fast hårtopparna med klämman vilket ger fina lockar utan skarpa kanter vilket min förra ofta gan om jag inte var noga. Lång och följsam sladd som inte hindrar eller blir veckig när man haft den ihoppackad. När jag packade upp den första gången kändes den tung men eftersom den sköter det mesta manuella jobbet åt mig blir jag inte trött i armen när jag lockar. Det blir istället en stabil känsla. Ovanligt lättförståelig bruksanvisning på svenska som inte kändes direktöversatt från annat språk. En liten fundering bara vad som händer när/om elmotorn som roterar krånglar. Skickar man på lagning? Sammanfattningsvis en väldigt bra produkt som gör att jag oftare väljer att locka håret på morgonen istället för den sedvanliga och supertråkiga plastklämman.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Är ingen van användare av locktänger så det brukar alltid vara lite bökigt att locka hår. Denna funkade dock perfekt med hjälp av att den rullar in håret själv där man kan välja håll och och ger en signal när den är klar. Lång och bra sladd och flera temperaturlägen som är perfekt för oss med tjockare hår.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är den bästa locktång jag testat! Den snurrar av sig själv så man behöver inte få kramp i armarna av att hålla upp håret själv. Den är precis lagom tjock, så den ger fina lockar på både längre och kortare hår. Det går snabbt att locka hela håret.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Fick min Curling Iron Genius Culer som ni kan se på bilderna. Tyckte det skulle bli intressant och trevligt att prova och locka håret på min dotter, Gick inte alls bra, curlern rullade inte ut sig som det står,Signalen hördes,men den rullade inte ut sig, utan den rullade upp sig mer i stället. så i stället för att få en fin lock, så fick min dotter bränt hår.Trassel och svårt att göra något åt, så det var bara att klippa bort en bit av håret.
  Så med detta kan jag inte tycka att den är bra och fungerar som den skall. Kan vara så att vi gjort något fel, men inte om man följer instruktionerna. Tråkigt, men jag är inte intresserad av denna produkt efter detta missöde.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna produkt är en säker present att ge bor, min flickvän är otroligt nöjd med den. Hon får de perfekta lockarna som hon vill ha vid speciella tillfällen och kan smidigt platta håret utan problem när hon så vill!