Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Deco P9 Hybrid Whole-Home WiFi with Powerline Technology (3-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Routrar (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har själv tidigare modellen P7 men har nu under sommaren installerat P9 i tre olika hushåll (vänner & släktingar). Står en fjärde på tur...

  Hos alla tre har installationen varit busenkel.
  Resultatet är mycket bättre teckning och framförallt ett stabilt internet. Hos ena gjorde P9 att multiroom-högtalarna äntligen fungerade som de ska och att de hade tillräckligt bra wifi för att kunna uppdatera mjukvaran i varje separat högtalarna. Som dag och natt!

  Jag Har haft många dyra routrar i mitt liv som strular med att hänga/pausa sig stup i kvarten (flera korta avbrott alt mycket låg throughput/dag).
  Nu slipper vi alla det.

  P7 modellen har mer inställningar för föräldrakontrollen och antivirus. Något som de dyrare X serien också har.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Fruktansvärd, har aldrig haft en så ostabil router. Får starta om den varje dag. Senaste firmware. Finns knappt några inställningar så funkar det inte så funkar det inte. Har stabilt fiber hemma så det beror inte på min IP.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft jätteproblem att få bra tryck i Wi-Fi:t i vårt hus som har gammalt tätt spontat timmer i väggarna. Har 250\250Mbit/s och har haft bekymmer att komma över 15Mbit/s (Wi-Fi) i vissa delar av huset trots att jag kört med bra router och extenders. Till slut skaffade jag nu detta då jag blev intresserad av denna nya teknik med hybrid mellan Mesh/Powerline, och jag är äntligen helnöjd! Nu har jag minst 100Mbit/s i hela huset och ofta närmare 200Mbit/s på Wi-Fi. Det tycker jag är riktigt bra, då har jag tre våningar i mitt hus på totalt 250kvm.
  Dessutom enkel installation med bra app! Bra funktion där jag enkelt kan sätta prioritering mellan alla enheter som är i nätverket. 5/5!