Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus TUF Gaming VG259Q

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Datorskärmar (240)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köpte denna som en secondary skärm till min VG259QM, men den är utan tvekan bra nog att använda som en main skärm. Andra recensioner på denna skärm beskriver dåliga färger med medföljande kabel. Eftersom jag använder en HDMI kabel jag haft sedan innan har jag inte märkt av detta och färgerna ser ut som dem ska. Ett minus med denna skärm är att den har en betydligt svagare ljusstyrka än min VG259QM
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Riktigt bra skärm, gick från en 60hz till denna och kan säga att jag inte ångrar det alls! Kan starkt rekommendera den om du ute efter en ips skärm med snabb responstid och 144hz som plus i kanten. Fick den för 2190 kr och tycker det är värt alla dagar i veckan. Skulle dock inte tveka att köpa den om den kostar lite mer, WOW säger jag bara helt klart grymt köp!
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Köpte denna skärm för 2190:- och tycker att den är helt ok för det priset. Har inte märkt av problemet med grönt färg när man använde DP, som andra användare verkar lida av. Jämfört med min Asus PG279Q har den inte samma klarhet i färger eller kontrast, men den skärmen kostade 3ggr så mycket också. Jag jämförde några olika skärmar på plats innan jag köpte denna och den var inte sämre än andra alternativ i samma prisklass om man vill ha adaptive sync.
  Vill du ha en kontorsskärm rekommenderar jag inte denna, där skulle jag rekommendera Dell U2419HC i samma prisklass.
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Kan bara bekräfta nedanstående, att färgerna är helt felaktiga med medföljande displayportkabel. Gjorde en kalibrering via http://www.lagom.nl/lcd-test/ och det som skulle se grått ut var grönt. Ganska pinsam kvalitetskontroll i mitt tycke då det uppenbarligen är standard snarare än undantag att det är såhär.

  Utöver ovanstående upplevde jag att skärpan och läsbarheten för text var sämre än min tidigare skärm. Så det blev retur till butiken.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Grön är fel med Display porten de ger i paketet, har inte testat en annan men om du byter till hdmi så blir gröna färger normala,
  Använd dessa inställningar för Nvidia - brightness 32%, contrast 12%, gamma 0.89 för bästa färgerna med hdmi, annars än att gröna färgen är fel så är det ett bra skärm specielt för gaming med elmb.
 • Dålig
  12 mån sedan
  Usch och fy. Ojämn och mycket ojämnt ljus. Samt dålig skärpa på bilden.