Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Glorious PC Gaming Race Model D

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Glorious PC Gaming Race Möss & pekdon (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Äger alla tre av Glorious än så länge släppta möss. Vet nu att D passar mig bäst. Jag har ganska stora händer och D passar nog oss bäst rent ergonomiskt. Problemet för mig som uppstår med både O och O- är att tumme och lillfinger gärna hamlar för lågt och på så vis skapar friktion mot musmattan. Speciellt när det hettar till i spel och man kanske använder lite mer kraft än vad man bör, och detta påverkar min aim negativt. D är högre och det problemet uppstår inte för mig. Annars är O- med sin extremt låga vikt och minimal storlek förutom ovan problem väldigt trevlig och ger en känsla av extrem kontroll. Sidoknappar på D känns bättre rent mekaniskt samt mer ergonomiska. DPI knappen är också längre vilket jag gillar då jag använder den till funktioner i spel. Lite lättare hitta den helt enkelt. Hade gärna betalt lite till och fått aningen bättre känsla i sidoknappar samt DPI knapp. I övrigt kan jag inte komma på något att klaga på. Väldigt prisvärd anser jag.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Suverän mus! Har själv endast ägt spelmöss på 100g+ och att byta till denna på 68g var en otrolig skillnad. Den låga vikten är nog vad jag älskar med mest musen. Formen är mycket bra men dock lite för stor för mina händer. Passar nog bäst för folk med långa händer. Passar mycket bra för palm eller claw grip, men skulle aldrig rekommendera den för fingertip grip.

  Själva byggkvalitén på musen känns ovanligt bra för att vara byggd som den är. Har ägt möss av mycket större företag som var av klart lägre kvalité. Kan inte heller höra något rattle när jag skakar på den. Mitt enda problemet med kvalitén är att man kan känna ett lätt knakande om man trycker mot sidorna. Dock kan kvalitén nog vara väldigt varierande från mus till mus. Något jag inte var lika imponerad över är knapparna på musen. Högerknappen känns tung, scrollhjulet kan röras åt vänster och den bakre sidoknappen har en väldigt grov pre-travel. Men utöver det är knapparna fullt godkända. LED belysningen är väldigt stark och fin, men vid vissa vinklar kan ljus lysa ut genom hålen.

  I helhet är jag väldigt möjd med musen. Om knapparna var bättre och musen var lite mindre hade den varit perfekt för mig. Om man har större händer, gillar ergomöss och låg vikt så kan detta mycket möjligen vara den bästa musen du kan välja.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Riktigt nöjd med mitt köp. Bra kvalitet och passar för mig med stora händer.