Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 ZA3V 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Surfplattor (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft iPad 2 och Pro på jobbet och olika Windows och Android plattor privat. Letade länge efter en platta som är smidig och tålig nog att ta med sig på resor men inte kompromissar med ljud och design som andra plattor.

  Yoga Smart Tab har bra ljud och design. Den är greppvänlig och det gummerade skalet gör den även tålig. Skärmen ska vara "stänktålig" för vatten så den funkar bra i köket och på resor. Det finns bara en USB C port men med adapters kan man göra det mesta. Det utfällbara stödet gör den perfekt som liten frukost-TV eller portabel mediaspelare. Skärmen är ljusstark och färgerna återges bra. Betraktningsvinkeln är okej men går inte att jämföra med tex iPad Pro. Det finns ett nattläge där den blåa färgen tonas ner som är mycket praktiskt för kvällssurfande.

  Den går också att ansluta till det smarta hemmet om man har Google Home men det har jag inte provat än. Den känns framtidssäker och som en ny generation av surfplattor. Android 9 flyter på bra och är enkelt att använda men jag hade lite problem med att appar försvann från skrivbordet.

  Det negativa är att prestandan inte är på topp, ibland laggar grafiken och mer krävande appar får problem. Till vanligt surfande och mediaspelande fungerar den dock utmärkt.

  En liten designmiss är att knapparna sitter på högra sidan så håller man plattan upprätt med vänster hand och stöder mot något är det lätt att den stängs av eller att man ändrar volymen.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Använder den som Google assistent för min belysning och köksradio, funkar bra för det ändamålet