Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 70PUS6724

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (234)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Alla Philips tv som slutar på 4 är 2019 års modell. 6700 - serien är i praktiken samma tv som 7300 fast utan Android, Alexa och Pixel Perfect istället för P5 processor.

  Tv:n är till en början mycket frustrerande! Hade nog gett den en tvåa i betyg för bildkvaliteten. Tidigt såg man potential i bilden men kvalitén varierade enormt beroende på bildkälla. HDR material från tv:ns inbyggda Youtube app såg makalöst bra ut. HDR och Dolby Vision från Netflix såg stundtals bedrövligt ut. Det finns en lång tråd på avforums om detta problem hos 7300 modellerna.

  Efter att ha bråkat med kalibrering i två veckor så laddade jag in en annan firmware 'version:091.002.078.253' via USB (via Internet fungerade det ej).
  Jag gjorde även en fabriksåterställning och lät tvn stå strömlös en stund. Efter detta ser nu Dolby Vision riktigt bra ut! (kör DV Mörk på Netflix). PS4 ser också mycket bra ut med inställningen HDR Spel. Med Atmos genom min hw-n960 blir det en härlig filmupplevelse.

  -inbyggda operativsystem Saphi är plågsamt trögt.
  -viss clouding drar ner upplevelsen i mörka scener men för 7590:- kan man inte förvänta sig en fläckfri LED tv.
  -Borde ha 4 HDMI ingångar som 7300-serien
  -svårkalibrerad

  +väldigt mycket tv för pengarna! Kan inte bli annat än full pott 5/5
  +ambilight är grymt
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Philips PUS706724

  Den här TVn är en äldre 6 Serie modell som har ompaketerats
  Bilden på 70PUS6724 är helt okej med tanke på priset, men tvn låser sig stup i kvarten, våran gamla LG 60LB580V ifrån 2014 är bra mycket bättre fast den har LGs gamla NetOS , skulle avråda alla ifrån att handla en Philips tv med deras egna Linux OS Saphi och istället lägga till pengar och gå upp en serie och köpa en Philips Tv som kör Android OS istället då det finns betydligt mera appar och flyter på bra mycket bättre.